• Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia - Bilibók Botond

  • Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia - Gerendy Zoltán

  • Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia - Közönség kép

  • Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia - Dezse Margaret

  • Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia - Siklós András és Szegner Balázs

  • Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia - Molnár András

  • Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia

  • Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia - Siklósi Zoltán

  • Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia - Dr. Szalay Rita

  • Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia - Tallós Ákos

  • Cégértékesítés, tőkebevonás, akvizíció - Konferencia - Tánczos Péter


ELŐADÓK

Dezse Margaret
partner, EY

Dezse Margaret az EY Tranzakciós Tanácsadási Szolgáltatások (TAS) vezető partnere Magyarországon.
Regionális TAS klasztervezetőként a következő országok tevékenységét fogja össze: Csehország, Szlovákia, Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina és Szerbia.
Elismert vállalati finanszírozási szakértőként az elmúlt húsz évben főként az M&A, a privatizáció, a PPP, a vállalati értékelés és a pénzügyi modellezés területén tevékenykedett. Számos iparágban széles körű tapasztalattal rendelkezik mind a multinacionális vállalatok, mind a családi vállalkozások és KKV-k befektetési és értékesítési stratégiájának kialakításában, az akvizíciós tárgyalások folyamatában és a tranzakciók támogatásában.


Siklósi Zoltán
ügyvezető igazgató, Invescom Kft.

2000-ben alapította meg az Invescomot; ezt megelőzően befektetési banki területen dolgozott a Nomura Befektetési Bank és a MeesPierson EurAmerica-nál, társ ügyvezető igazgatóként vezette a Hypo-Securities Hungaria-t, illetve dolgozott a MAVA Befektetési Kft. partnereként. Széleskörű tranzakciós tapasztalattal rendelkezik tőkebevonások lebonyolítása, stratégiai pénzügyi tanácsadás, valamint cégértékesítési és vállalatfelvásárlási megbízások sikeres végrehajtása területén. Az Invescom partnereként részt vett a cég minden jelentősebb megbízásának végrehajtásában, szakmai felügyeletében.
MBA diplomáját a Madrid Business School-on szerezte. Ezt megelőzően a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát.

Szegner Balázs
üzletfejlesztési igazgató, Equilor Corporate Finance

A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett diplomát elsőként közgazdaságtanból,  majd egy további diplomát nemzetközi tanulmányok szakon. Karrierjét az Eastbrokers Befektetési Rt-nél kezdte. Az itt eltöltött 8 év után 2005-ben került az Equilor Befektetési Zrt-hez. 2012-ben nevezték ki üzletfejlesztési igazgatónak.

Molnár András
vezérigazgató-helyettes, PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

A PortfoLion vezérigazgató-helyetteseként részt vesz az alapkezelő által kezelt kockázati tőkealapok befektetési stratégiájának kialakításában és operatív szinten felel azért, hogy a portfólió cégekkel minden esetben intenzív, értékteremtő közös munka alakuljon ki.
A jelenleg aktív befektetések közül vezető tisztséget tölt be az alábbi technológiai cégeknél: Gravity R&D, Cellum, Replise, 3G Multimedia, Leona3do-ban. A biotech iparágban működő Cryo (ma: Vitrolife) befektetési menedzsereként, felelős volt a hazai Jeremie program első sikeres exitjének lebonyolításáért.
A magvető típusú befektetésekre fókuszáló Day One Capital alapító partnere. Az induló, inkubációs fázisban lévő hazai start-up vállalkozásokkal foglalkozó  AVEC Inkubátor Zrt. vezérigazgatója, a turn-around típusú befektetéseket megvalósító, szintén PortfoLion által kezelt Fordulat Tőkealap befektetési bizottságának elnöke.

Bilibók Botond
vezérigazgató, Concorde Alapkezelő Zrt.

Bilibók Botond a tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki Karán, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Közgazdasági Karán végezte. Eddigi egyetlen munkahelye a Concorde Alapkezelő, melynek 1996 óta a munkatársa. A privát vagyon- és portfóliókezelési üzletág egyik alapítója, jelenleg a társaság vezérigazgatója, partnere.

Boross Dávid
marketing igazgató, Oázis Kertészet

Boross Dávid a Corvinus Egyetemen végzett, közgazdasági tanulmányai után 2004-ben a szülei által alapított családi vállalat csapatát erősítette. Miután kialakította az Oázis Kertészet máig sikeres marketing stratégiáját, a know-how értékesítésébe kezdett: létrehozta Közép-Kelet Európa első kertészeti tematikus franchise rendszerét. Három testvérével együtt 2012 óta a vállalat tulajdonosa, de máig szüleikkel együtt közösen vesznek részt a menedzsmentben és a tulajdonlásban is.Jelenleg FMCG és szolgáltatási területeken foglalkozik marketing-stratégiai tanácsadással, emellett A Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Egyesület kommunikációért felelős társelnöke és a NextGen Fórumának vezetője.

Kürti Tamás
a KÜRT Zrt. alelnöke

A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. második generációs tulajdonosa. Alelnökként a vállalat tulajdonosi stratégiájának kivitelezéséért felelős és nemzetközi piaci terjeszkedésben aktív. E szerepét megelőzően öt éven át vezette az általa alapított kutatás-fejlesztés és innováció menedzsment üzletágat. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment, másoddiplomáját szervezetfejlesztés területén szerezte. Professzionális hobbiként tulajdonosi és felsővezetői csoportok fejlesztését moderálja.
Társadalmi felelősségvállalásának része a Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek 2013-ig alelnöke, azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztották a Family Business Network International Next Generation vezetőségébe 2010-ben, valamint a European Family Business szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben nemzetközi szakmai tapasztalatcsere programokat vezet.

Gerendy Zoltán
Ügyvezető,vezető partner, BDO Magyarország Adótanácsadó Kft.

Végzettség:

Budapesti Műszaki Egyetem: Gépészmérnök
Technische Fachhochschule, West-Berlin: Gazdasági mérnök
Pénzügyminisztérium: Adótanácsadó
VU Wien: LLM nemzetközi adójog
Pénzügyminisztérium: Adószakértő
Szakmai tapasztalat : 24 év
BDO-nál eltöltött idő: 24 év
Nyelvismeret: angol, német


Feladatkör:

BDO Magyarország ügyvezetői feladatai
Adótanácsadás magyar és nemzetközi BDO ügyfelek számára    
Adó osztály képzése, nemzetközi munkájának irányítása

Üzletviteli tanácsadás, due Diligence projektek
Nemzetközi adózási kérdések, speciális átvilágítási munkák (M&A)

Dr. Szalay Rita
Vezető, Budapesti Értéktőzsde Kibocsátói Igazgatóság

1996-ban végzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. Jogi gyakornoki évei alatt főként felszámolással, cégjoggal, illetve szellemi alkotások jogával foglalkozott. Hosszabb külföldi tartózkodása alatt MBA diplomáját 2003-ban szerezte a University of Cincinnati Carl. H. Lindner College of Business programjában, International Management szakiránnyal. Hazatértét követően a NABI Autóbuszipari Nyrt. Társasági Irodájához került, később e terület vezetését látta el egyéb feladatok mellett. Tekintettel arra, hogy a cég tőzsdén jegyzett társaság volt, melynek tőzsdei kapcsolattartását a Társasági Iroda végezte, itt alakult ki érdeklődése és szoros kapcsolata a tőzsdével. 2006-tól a Budapesti Értéktőzsde Kibocsátói és Tagi Igazgatóságára került, ahol eleinte vezető elemző volt, majd igazgató-helyettes, 2013-tól pedig igazgatóként dolgozik ugyanott. Oktat a Közép-európai Brókerképző Alapítvány tőzsdei szakvizsga felkészítő tanfolyamain, valamint az ELTE ÁJK Jogi Továbbképző Intézet által szervezett Befektetési, Vállalatfinanszírozási, Tőzsdei szakjogász képző programjában. 2013-tól részt vesz az azerbajdzsáni tőkepiac modernizálására irányuló, Világbank által finanszírozott Capital Markets Modernization Projectben (CMMP) megbízott szakértőként

Tallós Ákos
CEO, MediMass

A MediMass Kft. alapító ügyvezetője. Partnereivel 2008-ban alapította a projekttársaságot kifejezetten az Intelligens Sebészeti eszköz fejlesztésére. Fő feladata a társaság finanszírozásának biztosítása volt. Aktívan részt vett a fejlesztés vezetésében a fejlesztési stratégia meghatározásában.
Elméleti közgazdászként diplomázott Londonban valamint Hollandiában. Egy holdingtársaságnál volt portfolió kezelőként került a hazai biotechnológia szektor közelébe egy gyógyszermolekula jelölt sikeres értékesítése közben. Több mint tíz éves orvosi, biotechnológiai projektmenedzsment és technológia transzfer gyakorlattal rendelkezik. A Semmelweis Egyetem alkalmazottjaként dolgozott hazai állami kutatás-fejlesztési környezetben is, jelenleg a Waters (WAT) alkalmazottja.

Tánczos Péter
Igazgatóság és a befektetési bizottság elnöke, Euroventures Zrt

Péter a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte meg diplomáját pénzügy és menedzsment szakon majd posztgraduális jogi diplomát szerzett az ELTE-n.MBA képzést a franciaországi INSEAD-on végezte el 1999-ben.
Karrierjét befektetési elemzőként kezdte 1993-ban az Euroventures-nél, ahol később partnerként vett részt négy sikeres private equity és kockázati tőke program befektetéseiben hazánkban és a környező országokban. Számos portfólió vállalatnál töltött be menedzseri és felügyelőbizottsági pozíciókat.
Péter jelenleg az Euroventures Zrt igazgatóságának és a befektetési bizottságának az elnöke.

Konferencia

 

Kérdése van? Keresse kollégáinkat!

 

Nagy András

+36 70 408 2087

nagy.andras@privatbankar.hu

 

Gricz Mónika

+36 30 219 5295

gricz.monika@privatbankar.hu

 

Dr. Márky Péter

+36 30 709 39 36

marky.peter@privatbankar.hu

Szakmai partner

 

 

 

 

 

 

Támogatók

 

 

Állandó partnereink