• Privatbankar.hu - Cégvezetés, ügyvezetői felelősség Konferencia - Madi-Szabó Zoltán

  • Privatbankar.hu - Cégvezetés, ügyvezetői felelősség Konferencia - Igric Imre

  • Privatbankar.hu - Cégvezetés, ügyvezetői felelősség Konferencia - Denes Attila

  • Privatbankar.hu - Cégvezetés, ügyvezetői felelősség Konferencia - Fajcsák Gábor

  • Privatbankar.hu - Cégvezetés, ügyvezetői felelősség Konferencia - Hegedűs Sándor

  • Privatbankar.hu - Cégvezetés, ügyvezetői felelősség Konferencia - Kiss Viktor

  • Privatbankar.hu - Cégvezetés, ügyvezetői felelősség Konferencia - Nehez-Posony Márton


ELŐADÓK

Mádi-Szabó Zoltán
a KPMG szenior auditmenedzsere, a magántulajdonú társaságokkal foglalkozó csoport vezetője

Zoltán bejegyzett hitelintézeti és nyugdíjpénztári könyvvizsgálói, valamint nemzetközi könyvvizsgáló (ACCA) képesítéssel és a Bristoli Egyetemen szerzett közgazdasági Executive MBA diplomával rendelkezik. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara oktatója, küldöttje és a Minőségellenőrzési Bizottság tagja. Óraadó tanárként tanított a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán is, több szakmai jegyzet társszerzője. 1997 óta dolgozik a KPMG-nél, jelenleg a magántulajdonú vállalkozásokra specializálódott csoportot vezeti, mely e társaságok tulajdonosait és vezetőit támogatja cégük hatékonyabb működésében, növekedésében, új piacokon való megjelenésben, forrásbevonásban, a meglévő hitelek átstrukturálásában és az adótervezésben.

Igrici Imre
MotivArtis

Igirci Imre a MotivArtis Vezetői és Szervezeti Hatékonyságot Fejlesztő Kft. partnere, tréner, vezetőfejlesztési tanácsadó. Nemzetközi és magyar vállalatok HR igazgatójaként, értékesítési és marketing vezetőként szerzett vezetői és szakmai tapasztalatot. Több mint 20 éve foglalkozik képzéssel és tanácsadással. Szakmai munkájának kiemelt területe a blended learning és online problémamegoldó modulokkal támogatott értékesítés-fejlesztés, illetve a munkahelyi motivációt befolyásoló vezetői és szervezeti hatások vizsgálata és az ezekkel kapcsolatos tanácsadás.

Fajcsák Gábor
adómenedzser, RSM DTM
Fajcsák Gábor okleveles adószakértő kilenc éve munkatársa az RSM DTM Hungary Zrt. adótanácsadási üzletágának. Több mint 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Adómenedzserként a komplex, nemzetközi és hazai adózási ismereteket igénylő tanácsadásokon kívül a csoport munkájának szervezésében, szakmai támogatásában és ellenőrzésében is szerepet vállal.
Gábor gyakran jegyez bejegyzéseket az RSM DTM Hungary Zrt. szakmai blogján aktuális hazai adózási kérdésekről, ezen kívül aktív résztvevője az RSM International európai adótanácsadói munkacsoportjainak, konferenciáinak.


Hegedüs Sándor
partner, adó üzletágvezető, RSM DTM
Hegedüs Sándor hét éve igazgatója az RSM DTM Hungary Zrt. adótanácsadási üzletágának és öt éve tagja a társaság igazgatótanácsának. Több mint 14 év szakmai tapasztalattal rendelkezik. Biztos szakmai tudásának és határozott vezetői stílusának eredménye, hogy vezetése alatt az RSM DTM Hungary adótanácsadási tevékenysége a Big4 tanácsadó cégeket követő legnagyobb magyarországi adópraxissá vált.
Sándor az RSM DTM Hungary Zrt. egyik országosan is elismert szakértője, aki gyakran publikál és nyilatkozik a mértékadó pénzügyi médiában az aktuális adójogi változásokról, a vállalkozásokat érintő feladatokról.  Az RSM International Tax Centre of Excellence csoportjának is tagja.

Dénes Attila
ügyvezető igazgató, marketingplus-humanplus

San Francisco-i érettségi és főiskolai tanulmányok után a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Marketing és Európai Unió szakán végzett.
A kereskedelmi és marketing szakmában több, mint 10 éves munka után társaimmal alapította meg először a marketingplus, később a humanplus brandeket.
Mind multinacionális, mind magyar tulajdonú vállalatoknál szerzett felelős vezetői tapasztalatot idehaza és külföldön egyaránt, marketing és értékesítési igazgatói, tanácsadói és ügyvezetői pozíciókban.

Kiss Viktor
ügyvezető; szakmai vezető, Dr. Risk

Tapasztalatot Közép-Kelet Európa vezető biztosítási tanácsadó cégénél szerzett, ahol belföldi és értékesítési igazgatóként széleskörű ismeretekre tett szert a hagyományos vállalati biztosítási módozatok mellett a speciális pénzügyi biztosítási termékek területén is. 2011-ben alapította meg a Dr.Risk Pénzügyi Tanácsadó Kft.-t, amelynek küldetése, hogy ügyfeleink számára a tevékenységük, működésük alapján megtalálja a  legjobb  kockázatkezelési eszközöket. Szakértőként érthetővé teszi a vállalkozások számára a különböző pénzügyi biztosítási módozatokat , mint például a szakmai, adatvédelmi vagy vezetői felelősség biztosítás.

Horváth István
termékfejlesztési vezető, Quaestor
Horváth István a 2011-ben indult QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. termékfejlesztési vezetője. Okleveles matematikus és szakközgazdász végzettséggel rendelkezik. 1997 óta foglalkozik vállalati menedzsment és HR tanácsadással. Szakterülete a vállalati nyugdíj-és egészségbiztosítási rendszerek tervezése, bevezetése és működtetése. 1997 és 2001 között az AEGON Magyarország biztosítónál dolgozott aktuáriusként, majd 2001-től a Mercer, 2008-tól pedig az Aon tanácsadó cégek vezető tanácsadójaként számos vállalat és szervezet számára tervezett és alakított ki vállalati juttatási programot mind hazai mind nemzetközi szinten egyaránt. 2010-től a foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatás hazai térhódításában vállal kulcsszerepet a QUAESTOR Csoport szakértőjeként.

Dr. Nehéz-Posony Márton 
ügyvéd, Nehéz-Posony ügyvédi iroda

Végzettség:
Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog- és Államtudományi Kar, jogász, 2000; Magyar Könyvvizsgálói Kamara, adótanácsadó, 2006
Eddigi munkahelyek:
gazdasági és pénzügyi újságíró a Magyar Hírlap, majd a Népszabadság c. napilapoknál, 1995-2000, szakterület: költségvetési és adóügyek; ügyvédjelölt a Dr. Hidasi és Társai Ügyvédi Irodánál, 2000-2001; ügyvédjelölt Dr. Nehéz-Posony István ügyvéd irodájában, 2000-től. ügyvéd az általa alapított, egyszemélyes irodaként működő Nehéz-Posony Ügyvédi Iroda neve alatt 2004. júliusától.
Publikációk:
az internet jogi kérdéseiről szóló cikksorozat a Világgazdaság c. napilap szakmai mellékleteiben, köztük: elektronikus aláírás, elektronikus ügyintézés, elektronikus számlázás, az elektronikus kereskedelem adózása az Európai Unióban; Az adatvédelmi jog lehetséges határai, in: Ügynökök és Akták, Soros Alapítvány, Budapest, 2003.; „…nem lehet előrehozott büntetés” (az előzetes letartóztatás régi és új szabályai), in: Fundamentum, 2004/1. Adózási tárgyú cikksorozat a Világgazdaság című napilapban 2006-2007.
Releváns gyakorlat:
általános jogi támogatás a szervezet vezetőjének több szektorban működő gazdasági társaságok és költségvetési intézmény számára, peres és peren kívüli ügyintézés, szerződésekkel kapcsolatos tanácsadás, adóhatósággal szembeni képviselet.