<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Aegon Befektetési Alapkezelő
Befalap Mi még trendi a Zoom-on, Teslán kívül, és van-e hasonló a magyar tőzsdén?
Eidenpenz József | 2020. december 7. 05:07
Ebben az évben hatalmas visszaesések és csodás felpattanások színtere volt a részvénypiac. Régi paradigmák dőltek meg, de egyes szektorok felülteljesítése hosszú távú, megatrend maradhat. Kevés ide tartozó cég van a kelet-közép-európai régióban, ez is lehet térségünk alulteljesítésének egyik oka. Interjú Szigetvári Dániellel, az Aegon Alapkezelő portfólió-menedzserével.
Befalap Mélyebb lehet, mint a 2008-as válság, de rövidebb - interjú
Eidenpenz József | 2020. május 13. 06:04
Miért volt ilyen gyors a márciusi tőzsdei zuhanás, és miért emelkednek azóta az árfolyamok? Érdemes-e befektetni, és hogyan? Mely szektorok olcsók? Az ügyfelek most nem a megszokott módon reagáltak, és nem a legrosszabb pontokon adták el befektetési jegyeiket. Interjú az Év Alapkezelője díjat nyert Aegon Alapkezelő szakembereivel.
Személyes pénzügyek Miért érdemes figyelni a tőzsdeindexet, ha nincs részvényem?
Eidenpenz József | 2016. november 24. 20:02
A magyar kisbefektetők nagy többsége számára a biztonság a legfontosabb, ugyanakkor a hozamokkal szemben is eléggé magas elvárásaik vannak. A BUX jobb értékmérő, mint a hitelminősítők?
Részvény / Deviza / Áru Mibe fektesd a pénzt, honnan lesz nyugdíjad?
Privátbankár.hu | 2016. június 3. 11:36
Még mindig jó üzlet a részvénypiac, bár a nagy volatilitás azért jelent kockázatokat.
Befalap Drágák a részvények – mi akkor a megoldás?
Fellegi Tamás | 2016. május 11. 10:56
10 éves az Aegon Alfa befektetési alap, ebből az alkalomból az Aegon Alapkezelő sajtóreggeli keretében mutatta be eredményeit, terveit, aktualitásokat. Áttekintették a világgazdasági helyzetet, a részvénypiacokat, kamatkörnyezetet, és szó volt néhány konkrét alapról is.
Részvény / Deviza / Áru Jó befektetést keresel? Ne csak a múlton merengj!
Privátbankár.hu | 2014. január 6. 11:13
Sokan tudják, hogy érdemes többfelé osztani a befektetéseket, a választásnál azonban még mindig túl nagy szerepe van a múltban elért hozamnak - pedig az nem garancia semmire. Érdemes a profiktól is segítséget kérni.
Személyes pénzügyek Nem az államban, magukban bíznak a takarékoskodók
Privátbankár.hu | 2013. október 28. 12:05
 
Részvény Magyar úton a lengyel nyugdíjkasszák - érik a tőzsdei bukta
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 5. 18:00
Az Aegon Befektetési Alapkezelő értékelése szerint a lengyel magán-nyugdíjpénztárak átalakítására vonatkozó, nyár elején publikált három lehetőség közül a tőkepiacok szempontjából a negatívabb szcenáriót választotta a lengyel kormány, amikor bejelentette a magánnyugdíjak részbeni államosítását.
Részvény / Deviza / Áru Amikor egyetlen alap százféle befektetést helyettesít
Privátbankár.hu | 2013. július 15. 13:17
Oszd meg a kockázatot – tartja a népi bölcsesség és a bonyolult portfólió-elmélet egyaránt. Az Aegon Smart Money Alap a mindenkori piaci helyzetnek leginkább megfelelő portfóliót igyekszik összeállítani más alapokból, így egy bonyolult összetételű befektetéscsomag összeállítását váltja ki.
Befalap Alapos befektetések: már nem elég a banki kamat
Privátbankár.hu | 2013. február 25. 11:19
Akár harmadával is nagyobb profitot tehet zsebre az, aki a betét helyett befektetési alapba teszi a pénzét. Tavaly a tíz legjobb alap tíz százaléknál is magasabb hozamot ért el.
Befalap Ha a bankbetét nem elég: mibe fektessem a pénzem?
Privátbankár.hu | 2012. november 12. 16:21
Aki nem érzi magát befektetési szakértőnek, de szeretne megtakarításával önmagáról és családjáról gondoskodni, annak olyan befektetési formát kell keresnie, amely szükség esetén bármikor pénzzé tehető, ám átláthatóan és ellenőrzötten, profik által felügyelt befektetési lehetőséget nyújt. A befektetési alapok akár kisebb összegű megtakarítások esetén is jó választásnak bizonyulhatnak, és akár az interneten is beszerezhetjük őket. Tuli Péter, az Aegon Befektetési Alapkezelő vezető munkatársának összeállítása.
Makro / Külgazdaság Elképesztő államadósság: ketyeg-e a japán bomba?
Privátbankár.hu | 2012. július 4. 14:58
Öregedő társadalom, hatalmas államadósság, eresztő ingatlanlufi, bizonytalan exportkörnyezet. Röviden ezek a japán gazdaság legnagyobb problémái. A szigetország ugyanakkor főleg saját polgárai és bankjai felé adósodott el, a jegybankja folyamatosan vigyáz az árfolyamra és finanszírozza a hiányt. Nagy kérdés, hogy ezt meddig bírja, és az is, hogy meddig tud Japán ellenállni a világméretű válságnak?
Állampapír / Kötvény Így lehetne megmenteni az eurózónát?
Borbély Péter | 2012. június 5. 16:41
Az elmúlt hónapokban egyre jobban erősödik az eurózóna válsága. Annyira, hogy az azzal kapcsolatos hírek a legtöbbször minden más hírt felülírnak. Többen máris menthetetlennek látják az euróövezetet, de vannak, akik szerint a különböző területeken bevezetett határozott közös fellépéssel még menteni lehet a helyzetet.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG