Amerikai gyorsjelentések
Részvény / Deviza / Áru Sokba kerülhet nekünk a globalizáció lebontása, jelentettek a nagybankok
Eidenpenz József | 2020. július 14. 18:51
Az első jelentősebb gyorsjelentések megérkezése után az amerikai részvényindexek pluszban járnak, de a technológiai papírok most háttérbe szorultak. Az európai tőzsdék viszont süllyedtek, ez történt a BUX indexszel is. Az esést az OTP vezette, a Mol-nak sikerült magához térnie
Deviza / Áru Csalódást okozott a japán jegybank, gyengül a forint
Privátbankár.hu | 2013. január 22. 09:52
A japán jegybank részben hozta az elvárásokat a hajnali döntésével, részben csalódást okozott. A jen a bejelentésre erősödni kezdett, a hangulat romlott. A forint is kisebb gyengüléssel kezdte a napot.
Deviza / Áru Erősödött a forint - maradhat a kivárás a piacokon
Privátbankár.hu | 2013. január 21. 09:58
Ma nem lesz kereskedés az USA-ban, így főleg Európára és Japánra figyelhetnek a befektetők. Erősödik az óvatosság a heti amerikai gyorsjelentések előtt, az irány inkább lefelé mutathat mint felfelé.
Részvény / Deviza / Áru Szerdán jön az óriás
Privátbankár.hu | 2013. január 21. 06:55
Ma ünnep miatt zárva lesznek az amerikai részvénypiacok, holnaptól viszont a technológiai szektor nagyjai kezdenek jelenteni. Szerdán jönnek a legfontosabb cég, az Apple számai, amelyek komolyan befolyásolják majd a hangulatot.
Részvény / Deviza / Áru Unalomba fulladt az amerikai szezonkezdés
Privátbankár.hu | 2013. január 9. 11:40
Továbbra sem mutatnak komoly életjeleket a piacok, azután sem, hogy az Alcoa beszámolójával ígéretes startot vett az amerikai gyorsjelentési szezon.
Deviza / Áru Recessziós félelem hintáztatta a forintot
Privátbankár.hu | 2013. január 8. 19:30
A nagyon rossz ipari adat tükrében tovább mélyülhet a magyar recesszió. A hírre elgyengült a forint. Közben 10 éves mélyponton az éves hiányadat. A befektetők feszülten várják az amerikai gyorsjelentéseket.
Deviza / Áru Nyári nap perzseli a piacokat - megint erősödik a forint
Privátbankár.hu | 2012. július 16. 15:16
Nem volt ma egyelőre érdemi mozgás a közép-európai devizák között, a befektetők elsősorban a Fed elnökének kommentárjára várnak, de a régiós hangulatban inkább a gyengülés irányába hatott, hogy a lengyel gazdaság a vártnál jobban lassul és a romániai események is óvatosságra intenek.
Deviza / Áru Gyengén kezdi a hetet a forint
Privátbankár.hu | 2012. július 9. 09:04
A pénteki gyengülés után is tovább ereszkedett hétfőn kora reggel a forint árfolyama, az eurót csaknem 290 forinton jegyzik. A nemzetközi pénzpiaci hangulat kifejezetten negatív, az euró folyamatosan esik a dollárral szemben. A forintot gyengíthetik a tranzakciós adóval és az IMF-tárgyalásokkal kapcsolatos újabb bizonytalanságok.
hírlevél