Concorde Értékpapír
Részvény / Deviza / Áru Nagy forinterősödés jöhet jövőre, de valami korlátot szab neki
Eidenpenz József | 2020. december 8. 16:06
Az EU-s csomag nélkül is kaphatunk uniós pénzeket, és az MNB-nek is lehet tere a gazdaságélénkítésre jövőre. A Concorde Értékpapírnál 4-5 százalékos GDP-emelkedést várnak jövőre az idei hat százalék esés után, valamint egy forinterősödési hullámot. A BUX a világ tíz legrosszabb piaca között van az idén, várható-e ebben változás?
Befalap Ebből akkora nagy baj lesz, ami elől sehová sem lehet elbújni
Eidenpenz József | 2017. október 11. 16:40
A Concorde Alapkezelő Hold-ra változtatta a nevét, amivel azt szeretnék sugallni a befektetőknek, hogy tartsák befektetési jegyeiket, ne ugráljanak feleslegesen ki-be az alapokból. A szakemberek szerint ez a kötvényhozam őrültség, a világ ennyire eladósodva még soha nem volt, amiből még nagyon nagy válság lehet.
Részvény / Deviza / Áru Az egekben a Wizz Air, csúcson a profit - Váradi újabb 5 évre aláír
Privátbankár.hu | 2015. november 4. 10:08
Nagyon megy a Wizz Air szekere, az első félévben rekordszintre ugrott a profit - a Concorde célárat is emelt a részvényekre. Az alacsony kerozinár miatt a költségek is csökkennek, egy utaskilométer 3 és fél centből megvan. Meghosszabbították Váradi József megbízatását, újabb 5 évig vezeti a céget.
Részvény / Deviza / Áru Visszahozhatjuk a pénteki buktát
Privátbankár.hu | 2015. április 20. 08:55
Emelkedést vár a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője a pénteki jelentősebb esés után.
Részvény / Deviza / Áru Merkel meghozhatja a jó kedvet a magyar piacokra
Privátbankár.hu | 2015. február 2. 08:56
Alacsony forgalomra, pozitív nyitásra és enyhe emelkedésre számítanak a szakértők ma a Budapesti Értéktőzsdén.
Részvény / Deviza / Áru Remek hete volt az OTP-nek, ma felkerülhet a pont az i-re
Privátbankár.hu | 2015. január 23. 09:00
Emelkedésre számítanak a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) pénteken az MTI által megkérdezett szakértők.
Részvény / Deviza / Áru Emelkedhet a Mol-részvények ára a brókerek szerint
Privátbankár.hu | 2014. november 6. 12:24
Felülvizsgálja intézményi ajánlását a Concorde Értékpapír, a gyorsjelentés szerinte pozitívan értékelendő, ugyanakkor óvatosságra int a csökkenő olajár. A KBC Equitas egyenesen árfolyam-emelkedésre számít a részvénytől, bár a hosszú távú képet szintén nem tartja olyan rózsásnak. Mindenki szerint kockázatot jelent a csökkenő olajár.
Részvény / Deviza / Áru Ma eshet az OTP
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 26. 08:43
Enyhén negatív nyitásra számítanak kedden a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az MTI által megkérdezett piaci szakértők.
Részvény / Deviza / Áru Harmatos volt a részvényforgalom áprilisban a magyar tőzsdén
Privátbankár.hu | 2014. május 5. 15:26
Az erős márciusi forgalmat követően visszaesett a Budapesti Értéktőzsdén forgó részvények forgalma, összértéke így 150 milliárd forint volt áprilisban. A rangsor első két helyét továbbra is a Concorde Értékpapír Zrt. és az Erste Befektetési Zrt. foglalták el, míg a harmadik helyre ezúttal a Wood & Company futott be.
Részvény / Deviza / Áru Nagyobb forgalommal indult az év a BÉT-en
Privátbankár.hu | 2014. február 4. 15:07
A BÉT részvénypiaci aktivitása januárban kicsit felülmúlta az előző év első hónapját. Jól teljesítettek a certifikátok és a határidős termékek.
Részvény / Deviza / Áru Negyedével nőtt a forgalom a BÉT-en
Privátbankár.hu | 2014. január 2. 15:07
Az ősz folyamán tapasztalt forgalomnövekedés decemberben is éreztette hatását a tőzsde részvénypiacán: a 9,6 milliárd forintos decemberi átlagforgalom az egész évi átlagforgalmat egy százalékkal, a 2012. decemberit pedig 27,3 százalékkal haladta meg. A részvénypiaci rangsor első helyén a Concorde Értékpapír állt, majd az Erste és a WOOD & Company következett.
Részvény / Deviza / Áru A lengyel nyugdíjreform húzhatja a BÉT-et
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 5. 09:12
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX csaknem 18 pontos emelkedéssel, 18 174 ponton nyitott csütörtökön.
Részvény / Deviza / Áru Ekkora terhet jelent valójában a közműadó az MTelekomnak
Privátbankár.hu | 2012. december 3. 15:18
80 ezer kilométernyi vezeték után fizethet közműadót az MTelekom, a sebtiben a törvényhez vágott módosítók alaposan megizzasztják a céget, a 2013-as osztalékhozam azonban még így is vonzó lehet a részvényeseknek?
Részvény / Deviza / Áru Több megszorításra már nem számít a Richter
Privátbankár.hu | 2012. november 6. 11:43
Kissé javított idei árbevételi előrejelzésein a Richter Gedeon gyógyszergyár, euróban számolva összességében 3 százalék körüli növekedéssel számol a cég vezérigazgatója. A gyengébb eredmény miatt csökkentette várakozásait a Concorde.
Részvény / Deviza / Áru A bankbetét a sláger a vagyonos magyarok között - interjú
Gáspár András | 2012. szeptember 25. 06:30
Szétszakadt a lakossági befektetési piac: a bankok, brókercégek figyelme a vagyonukat tovább gyarapító privátbanki ügyfelek felé fordult, akik a kedvező kamatkörnyezetben elsősorban a hazai eszközöket kedvelik. A Concorde Értékpapír vezérigazgatója szerint a kiszámíthatatlan gazdasági környezet elriasztja a befektetőket a magyar tőzsdéről. Interjú Régely Károllyal.
Részvény / Deviza / Áru Viszik az OTP-t és a Molt a külföldiek, mint a cukrot (videó)
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 7. 11:34
Optimista maradt a piaci hangulat, erősödik a kockázatkerülés. Ennek jele, hogy a nagy befektetési alapokból folyamatosan áramlik be a pénz a kockázatosabb, feltörekvő eszközökbe. Az elemző szerint az OTP és a Mol árfolyamát is ezek a pénzek tartják erősen.
Részvény / Deviza / Áru Nyárra csaknem eltűntek a befektetők a magyar tőzsdéről
Privátbankár.hu | 2012. július 2. 16:13
Durván esett a Budapesti Értéktőzsde forgalma júniusban az előző hónaphoz képest, az első félév forgalmi adatai már markáns visszaesést mutatnak az előző év azonos időszakához viszonyítva. A BÉT honlapján közölt összesítés szerint júniusban - kétszeres árfolyamértéken számolva - 352 milliárd forint értékben születtek üzletek a részvénypiacon, ez 8,6 százalékkal alacsonyabb a májusi forgalomnál.
Részvény / Deviza / Áru Miért ne vegyünk most amerikai részvényeket?
Privátbankár.hu | 2012. június 28. 15:20
Az Alapblog egyik szerzője, a Concorde Alapkezelő elemzője szerint bár több jel is utal arra, hogy nő az amerikai gazdaság és a vállalati profitok, mégis érdemes óvatosan parkettra lépni. A blogger úgy véli, hogy sokak állításával szemben nem kezdődött el egy sok éves piaci bikahangulat 2009-ben a tengerentúli részvénypiacokon.
Deviza / Áru A pánik rossz tanácsadó - így spekulálnak forintra a hazai kisbefektetők
Eidenpenz József | 2012. május 16. 06:10
Lassan az lesz a ritkább, ha egy hazai befektetőnek nincsenek devizában is befektetései, a részvénypiacon pedig a devizás papírok aránya különösen magas, már csak a szűk hazai kínálat miatt is. Egy szűkebb, az ügyfelek pár százalékát kitevő magánbefektetői réteg pedig kifejezetten aktívan spekulál a keresztárfolyamok változására. A magánbefektetők devizavásárlási szokásairól brókercégeket kérdeztünk.
KKV Aukción kínálja részvényeit a Masterplast május 23-án
Privátbankár.hu | 2012. május 14. 12:47
A magyar tőkepiacon ritkának számító részvényaukciót hirdetett a Masterplast Nyrt., amelynek során magánszemélyek széles köre is vásárolhat a vállalat papírjaiból. A május 23-i részvényaukción legfeljebb 2,86 millió darab száz forintos névértékű törzsrészvényt ajánlanak fel – jelentette be Tibor Dávid vezérigazgató a BÉT-en tartott mai sajtótájékoztatón.
Részvény / Deviza / Áru Vételre kapcsolt az Equilor a rekordalacsony Telekom-részvényár láttán
Privátbankár.hu | 2012. május 10. 14:40
Miután a tőzsdei bevezetés óta nem látott szinten, 459 forintos új történelmi mélyponton is jártak ma a Magyar Telekom részvényei, az Equilor szerint azonban a részvényárfolyam túl van a nehezén és itt az ideje bevásárolni a papírokból. A Concorde-nak a részvényre vonatkozó intézményi javaslata pedig „egyenlő súlyozás”, azaz a szektortársakhoz képest nem várnak felülteljesítést.
Részvény / Deviza / Áru Újabb részletek a Facebook-kibocsátásról, szervdonorokkal és vírusirtókkal
Privátbankár.hu | 2012. május 4. 11:11
Csütörtökön frissítette a részvénykibocsátáshoz készült tájékoztatóját a Facebook, így a részvényeiért legalább 28, legfeljebb 35 dollárt szeretne kapni. Ezzel 11,8 milliárd dollár tőkét szeretne bevonni, eredetileg ennél jóval kevesebbről volt szó. Most kezdődik a road show, ami után még sok miden változhat.
Részvény / Deviza / Áru Durván visszaesett a tőzsdei részvényforgalom márciusban
Privátbankár.hu | 2012. április 2. 14:03
A februárihoz képest 16, a januárihoz képest 48, az egy évvel korábbi márciushoz képest pedig 34 százalékos visszaesést mutatott a márciusi tőzsdei forgalom, miközben a BUX index 3,3 százalékkal esett a hónap során. A legnagyobb forgalmú brókercég ismét a Erste, követte a Concorde és az Unicredit. Az állampapír-forgalom nullára esett.
Részvény / Deviza / Áru Átírta a tavalyi mérlegét az E-Star, esik, mint a kő
Eidenpenz József | 2012. március 30. 12:29
Közzétette tavalyi auditált mérlegét az E-Star, amelyben a korábbi nyereség helyett már veszteség szerepel. A KBC Equitas szerint ez várható volt, az első csalódáson túl inkább pozitív a hír, így a menedzsment maga mögött hagyhatja az elmúlt év hibáit. A részvények délelőtt 8-10 százalékos mínuszban voltak, egyébként közel egy éve szinte folyamatosan esnek.
Részvény / Deviza / Áru A Concorde elemzői voltak a legpontosabbak
Privátbankár.hu | 2012. március 27. 14:59
Az AQ Research legújabb, 2012-es elemzése alapján a Concorde Értékpapír Zrt. elemzői adták a legpontosabb becsléseket a magyar részvényekről, míg a szolgáltatók régiós listáján a harmadik legjobb brókercégnek minősítették a Concorde-ot.
Személyes pénzügyek A háziasszonyok és az OTP-részvény: így tőzsdéznek a magyar nők
Privátbankár.hu | 2012. március 8. 06:20
Mekkora a tőzsdéző nők aránya az ügyfélkörön belül, mennyiben térnek el tőzsdézési szokásaik a férfiakétól, milyen papírokat kedvelnek – kérdeztük hazai brókercégektől. Az eredmények szerint a férfiak száma ma még mindenütt többszöröse a hölgyekének, de többen tettek utalást arra, hogy a nők óvatosabbak, higgadtabbak. Van, ahol inkább a ráérő háziasszonyok tőzsdéznek, másutt a dolgozó nők is aktívak. OTP-t pedig gyakran vesznek, főleg, ha olcsó.
Részvény / Deviza / Áru Nem túl biztató a jövő a Mol-nál?
Privátbankár.hu | 2012. február 27. 13:04
Negatívan értékeli a Mol elemzői konferenciabeszélgetésén elhangzottakat a KBC Securities elemzője. Az olajcégre elsősorban a szíriai helyzet és a downstream tevékenység vesszőfutása helyez nagy nyomást. A Concorde viszont úgy véli, az egyszeri tételektől és nem realizált veszteségektől tisztított negyedik negyedéves operatív eredményszámai jócskán meghaladták mind a saját, mind pedig a piaci várakozásokat.
Részvény / Deviza / Áru A Concorde tippjei jöttek be a legjobban a Bloomberg szerint
Privátbankár.hu | 2012. január 26. 11:54
A Bloomberg adatai szerint 2011-ben a Concorde Értékpapír Zrt. elemzői bizonyultak a legjobbnak az egyes hazai és regionális részvényekre kiadott, intézményi ügyfeleknek készülő elemzői ajánlások alapján.
Friss
hírlevél
depositphotos