<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Concorde Értékpapír
Részvény / Deviza / Áru Nagy forinterősödés jöhet jövőre, de valami korlátot szab neki
Eidenpenz József | 2020. december 8. 16:06
Az EU-s csomag nélkül is kaphatunk uniós pénzeket, és az MNB-nek is lehet tere a gazdaságélénkítésre jövőre. A Concorde Értékpapírnál 4-5 százalékos GDP-emelkedést várnak jövőre az idei hat százalék esés után, valamint egy forinterősödési hullámot. A BUX a világ tíz legrosszabb piaca között van az idén, várható-e ebben változás?
Befalap Ebből akkora nagy baj lesz, ami elől sehová sem lehet elbújni
Eidenpenz József | 2017. október 11. 16:40
A Concorde Alapkezelő Hold-ra változtatta a nevét, amivel azt szeretnék sugallni a befektetőknek, hogy tartsák befektetési jegyeiket, ne ugráljanak feleslegesen ki-be az alapokból. A szakemberek szerint ez a kötvényhozam őrültség, a világ ennyire eladósodva még soha nem volt, amiből még nagyon nagy válság lehet.
Részvény / Deviza / Áru Az egekben a Wizz Air, csúcson a profit - Váradi újabb 5 évre aláír
Privátbankár.hu | 2015. november 4. 10:08
Nagyon megy a Wizz Air szekere, az első félévben rekordszintre ugrott a profit - a Concorde célárat is emelt a részvényekre. Az alacsony kerozinár miatt a költségek is csökkennek, egy utaskilométer 3 és fél centből megvan. Meghosszabbították Váradi József megbízatását, újabb 5 évig vezeti a céget.
Részvény / Deviza / Áru Visszahozhatjuk a pénteki buktát
Privátbankár.hu | 2015. április 20. 08:55
Emelkedést vár a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője a pénteki jelentősebb esés után.
Részvény / Deviza / Áru Merkel meghozhatja a jó kedvet a magyar piacokra
Privátbankár.hu | 2015. február 2. 08:56
Alacsony forgalomra, pozitív nyitásra és enyhe emelkedésre számítanak a szakértők ma a Budapesti Értéktőzsdén.
Részvény / Deviza / Áru Remek hete volt az OTP-nek, ma felkerülhet a pont az i-re
Privátbankár.hu | 2015. január 23. 09:00
Emelkedésre számítanak a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) pénteken az MTI által megkérdezett szakértők.
Részvény / Deviza / Áru Emelkedhet a Mol-részvények ára a brókerek szerint
Privátbankár.hu | 2014. november 6. 12:24
Felülvizsgálja intézményi ajánlását a Concorde Értékpapír, a gyorsjelentés szerinte pozitívan értékelendő, ugyanakkor óvatosságra int a csökkenő olajár. A KBC Equitas egyenesen árfolyam-emelkedésre számít a részvénytől, bár a hosszú távú képet szintén nem tartja olyan rózsásnak. Mindenki szerint kockázatot jelent a csökkenő olajár.
Részvény / Deviza / Áru Ma eshet az OTP
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 26. 08:43
Enyhén negatív nyitásra számítanak kedden a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az MTI által megkérdezett piaci szakértők.
Részvény / Deviza / Áru Harmatos volt a részvényforgalom áprilisban a magyar tőzsdén
Privátbankár.hu | 2014. május 5. 15:26
Az erős márciusi forgalmat követően visszaesett a Budapesti Értéktőzsdén forgó részvények forgalma, összértéke így 150 milliárd forint volt áprilisban. A rangsor első két helyét továbbra is a Concorde Értékpapír Zrt. és az Erste Befektetési Zrt. foglalták el, míg a harmadik helyre ezúttal a Wood & Company futott be.
Részvény / Deviza / Áru Nagyobb forgalommal indult az év a BÉT-en
Privátbankár.hu | 2014. február 4. 15:07
A BÉT részvénypiaci aktivitása januárban kicsit felülmúlta az előző év első hónapját. Jól teljesítettek a certifikátok és a határidős termékek.
Részvény / Deviza / Áru Negyedével nőtt a forgalom a BÉT-en
Privátbankár.hu | 2014. január 2. 15:07
Az ősz folyamán tapasztalt forgalomnövekedés decemberben is éreztette hatását a tőzsde részvénypiacán: a 9,6 milliárd forintos decemberi átlagforgalom az egész évi átlagforgalmat egy százalékkal, a 2012. decemberit pedig 27,3 százalékkal haladta meg. A részvénypiaci rangsor első helyén a Concorde Értékpapír állt, majd az Erste és a WOOD & Company következett.
Részvény / Deviza / Áru A lengyel nyugdíjreform húzhatja a BÉT-et
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 5. 09:12
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX csaknem 18 pontos emelkedéssel, 18 174 ponton nyitott csütörtökön.
Részvény / Deviza / Áru Ekkora terhet jelent valójában a közműadó az MTelekomnak
Privátbankár.hu | 2012. december 3. 15:18
80 ezer kilométernyi vezeték után fizethet közműadót az MTelekom, a sebtiben a törvényhez vágott módosítók alaposan megizzasztják a céget, a 2013-as osztalékhozam azonban még így is vonzó lehet a részvényeseknek?
Részvény / Deviza / Áru Több megszorításra már nem számít a Richter
Privátbankár.hu | 2012. november 6. 11:43
Kissé javított idei árbevételi előrejelzésein a Richter Gedeon gyógyszergyár, euróban számolva összességében 3 százalék körüli növekedéssel számol a cég vezérigazgatója. A gyengébb eredmény miatt csökkentette várakozásait a Concorde.
Részvény / Deviza / Áru A bankbetét a sláger a vagyonos magyarok között - interjú
Gáspár András | 2012. szeptember 25. 06:30
Szétszakadt a lakossági befektetési piac: a bankok, brókercégek figyelme a vagyonukat tovább gyarapító privátbanki ügyfelek felé fordult, akik a kedvező kamatkörnyezetben elsősorban a hazai eszközöket kedvelik. A Concorde Értékpapír vezérigazgatója szerint a kiszámíthatatlan gazdasági környezet elriasztja a befektetőket a magyar tőzsdéről. Interjú Régely Károllyal.
Részvény / Deviza / Áru Viszik az OTP-t és a Molt a külföldiek, mint a cukrot (videó)
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 7. 11:34
Optimista maradt a piaci hangulat, erősödik a kockázatkerülés. Ennek jele, hogy a nagy befektetési alapokból folyamatosan áramlik be a pénz a kockázatosabb, feltörekvő eszközökbe. Az elemző szerint az OTP és a Mol árfolyamát is ezek a pénzek tartják erősen.
Részvény / Deviza / Áru Nyárra csaknem eltűntek a befektetők a magyar tőzsdéről
Privátbankár.hu | 2012. július 2. 16:13
Durván esett a Budapesti Értéktőzsde forgalma júniusban az előző hónaphoz képest, az első félév forgalmi adatai már markáns visszaesést mutatnak az előző év azonos időszakához viszonyítva. A BÉT honlapján közölt összesítés szerint júniusban - kétszeres árfolyamértéken számolva - 352 milliárd forint értékben születtek üzletek a részvénypiacon, ez 8,6 százalékkal alacsonyabb a májusi forgalomnál.
Részvény / Deviza / Áru Miért ne vegyünk most amerikai részvényeket?
Privátbankár.hu | 2012. június 28. 15:20
Az Alapblog egyik szerzője, a Concorde Alapkezelő elemzője szerint bár több jel is utal arra, hogy nő az amerikai gazdaság és a vállalati profitok, mégis érdemes óvatosan parkettra lépni. A blogger úgy véli, hogy sokak állításával szemben nem kezdődött el egy sok éves piaci bikahangulat 2009-ben a tengerentúli részvénypiacokon.
Deviza / Áru A pánik rossz tanácsadó - így spekulálnak forintra a hazai kisbefektetők
Eidenpenz József | 2012. május 16. 06:10
Lassan az lesz a ritkább, ha egy hazai befektetőnek nincsenek devizában is befektetései, a részvénypiacon pedig a devizás papírok aránya különösen magas, már csak a szűk hazai kínálat miatt is. Egy szűkebb, az ügyfelek pár százalékát kitevő magánbefektetői réteg pedig kifejezetten aktívan spekulál a keresztárfolyamok változására. A magánbefektetők devizavásárlási szokásairól brókercégeket kérdeztünk.
KKV Aukción kínálja részvényeit a Masterplast május 23-án
Privátbankár.hu | 2012. május 14. 12:47
A magyar tőkepiacon ritkának számító részvényaukciót hirdetett a Masterplast Nyrt., amelynek során magánszemélyek széles köre is vásárolhat a vállalat papírjaiból. A május 23-i részvényaukción legfeljebb 2,86 millió darab száz forintos névértékű törzsrészvényt ajánlanak fel – jelentette be Tibor Dávid vezérigazgató a BÉT-en tartott mai sajtótájékoztatón.
Részvény / Deviza / Áru Vételre kapcsolt az Equilor a rekordalacsony Telekom-részvényár láttán
Privátbankár.hu | 2012. május 10. 14:40
Miután a tőzsdei bevezetés óta nem látott szinten, 459 forintos új történelmi mélyponton is jártak ma a Magyar Telekom részvényei, az Equilor szerint azonban a részvényárfolyam túl van a nehezén és itt az ideje bevásárolni a papírokból. A Concorde-nak a részvényre vonatkozó intézményi javaslata pedig „egyenlő súlyozás”, azaz a szektortársakhoz képest nem várnak felülteljesítést.
Részvény / Deviza / Áru Újabb részletek a Facebook-kibocsátásról, szervdonorokkal és vírusirtókkal
Privátbankár.hu | 2012. május 4. 11:11
Csütörtökön frissítette a részvénykibocsátáshoz készült tájékoztatóját a Facebook, így a részvényeiért legalább 28, legfeljebb 35 dollárt szeretne kapni. Ezzel 11,8 milliárd dollár tőkét szeretne bevonni, eredetileg ennél jóval kevesebbről volt szó. Most kezdődik a road show, ami után még sok miden változhat.
Részvény / Deviza / Áru Durván visszaesett a tőzsdei részvényforgalom márciusban
Privátbankár.hu | 2012. április 2. 14:03
A februárihoz képest 16, a januárihoz képest 48, az egy évvel korábbi márciushoz képest pedig 34 százalékos visszaesést mutatott a márciusi tőzsdei forgalom, miközben a BUX index 3,3 százalékkal esett a hónap során. A legnagyobb forgalmú brókercég ismét a Erste, követte a Concorde és az Unicredit. Az állampapír-forgalom nullára esett.
Részvény / Deviza / Áru Átírta a tavalyi mérlegét az E-Star, esik, mint a kő
Eidenpenz József | 2012. március 30. 12:29
Közzétette tavalyi auditált mérlegét az E-Star, amelyben a korábbi nyereség helyett már veszteség szerepel. A KBC Equitas szerint ez várható volt, az első csalódáson túl inkább pozitív a hír, így a menedzsment maga mögött hagyhatja az elmúlt év hibáit. A részvények délelőtt 8-10 százalékos mínuszban voltak, egyébként közel egy éve szinte folyamatosan esnek.
Részvény / Deviza / Áru A Concorde elemzői voltak a legpontosabbak
Privátbankár.hu | 2012. március 27. 14:59
Az AQ Research legújabb, 2012-es elemzése alapján a Concorde Értékpapír Zrt. elemzői adták a legpontosabb becsléseket a magyar részvényekről, míg a szolgáltatók régiós listáján a harmadik legjobb brókercégnek minősítették a Concorde-ot.
Személyes pénzügyek A háziasszonyok és az OTP-részvény: így tőzsdéznek a magyar nők
Privátbankár.hu | 2012. március 8. 06:20
Mekkora a tőzsdéző nők aránya az ügyfélkörön belül, mennyiben térnek el tőzsdézési szokásaik a férfiakétól, milyen papírokat kedvelnek – kérdeztük hazai brókercégektől. Az eredmények szerint a férfiak száma ma még mindenütt többszöröse a hölgyekének, de többen tettek utalást arra, hogy a nők óvatosabbak, higgadtabbak. Van, ahol inkább a ráérő háziasszonyok tőzsdéznek, másutt a dolgozó nők is aktívak. OTP-t pedig gyakran vesznek, főleg, ha olcsó.
Részvény / Deviza / Áru Nem túl biztató a jövő a Mol-nál?
Privátbankár.hu | 2012. február 27. 13:04
Negatívan értékeli a Mol elemzői konferenciabeszélgetésén elhangzottakat a KBC Securities elemzője. Az olajcégre elsősorban a szíriai helyzet és a downstream tevékenység vesszőfutása helyez nagy nyomást. A Concorde viszont úgy véli, az egyszeri tételektől és nem realizált veszteségektől tisztított negyedik negyedéves operatív eredményszámai jócskán meghaladták mind a saját, mind pedig a piaci várakozásokat.
Részvény / Deviza / Áru A Concorde tippjei jöttek be a legjobban a Bloomberg szerint
Privátbankár.hu | 2012. január 26. 11:54
A Bloomberg adatai szerint 2011-ben a Concorde Értékpapír Zrt. elemzői bizonyultak a legjobbnak az egyes hazai és regionális részvényekre kiadott, intézményi ügyfeleknek készülő elemzői ajánlások alapján.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló