<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Csikós Dániel
Biztosítás Nagy károk ellen, kicsivel próbálnak védekezni az autósok, és Ön?
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 29. 10:54
Változik a világ. A tolvajok már nemcsak a fiatal vagy új autókat lopják, sőt. Ezzel összefügghet az is, hogy évek óta öregszik az autók átlagos életkora. Bár a lopástól és a töréstől tartanak az autósok, egyre kevesebben kötnek teljes körű cascót.
Biztosítás Tényleg bedöglik a mosógép, ha letelik a garancia? Felkészülhet rá
Privátbankár.hu | 2013. június 11. 17:30
Összeesküvés-elmélet, vagy tényleg használhatatlanok lesznek a háztartási gépek nem sokkal a garancia letelte után? Egy felmérés szerint csaknem minden második eszközzel volt gond. Javítani nehézkes és sok esetben drága is. Megmutatjuk, mik romlottak el leggyakrabban.
Biztosítás Az se baj, ha öreg: ezek az autómárkák a tolvajok kedvencei
Privátbankár.hu | 2013. április 16. 19:35
Tévhit, hogy a tolvajok a prémiummárkákra utaznak, az alkatrészek miatt az idősebb kocsikat is előszeretettel tulajdonítják el. Az 5-10 éves népautókra is utaznak a tolvajok - hogyan tehetünk ez ellen?
Biztosítás Van lakásbiztosításunk, de nem tudjuk, mire jó
Privátbankár.hu | 2013. március 27. 18:25
Tízből hét lakás rendelkezik biztosítással, ezek 53 százalékát ugyanakkor több mint öt éve kötötték, 42 százalékuk esetében pedig nem éltek rendszeresen a biztosító által évente felkínált értékkövetéssel – derül ki a Genertel legutóbbi felméréséből. Nem csupán az alulbiztosítottság miatt érdemes időről-időre ellenőrizni a meglévő lakásbiztosítást: az újabban megjelent módozatokkal ugyanakkora díjért gyakran szélesebb körű fedezet érhető el.
Biztosítás Velünk nem történhet meg? Alig kötünk lopás elleni biztosítást
Privátbankár.hu | 2013. március 13. 17:30
Háromból kettő autót a fővárosban lopnak el. Ennek ellenére az emberek fele csak abban bízik, hogy az ő autóját nem lopják el. Vidéken pedig a kutyára bízzák a védelmet. Sokan megelégszenek a riasztóval, komolyabb eszközre nem költenek.
Biztosítás Különleges extrákkal, de póker nélkül indul a kgfb-kampány - interjú
Zsiborás Gergő | 2012. október 30. 06:55
Magyarországon eddig példa nélküli, teljesen új kiegészítő biztosításokat is hoz a ma startoló kgfb-kampány. Vége a biztosítók pókerjátszmájának - interjú Csikós Dániellel, az ország első direktbiztosítójának vezérigazgatójával.
Biztosítás Nem mindegy, mikor jár le a kötelező: sokat bukhatunk rajta
Privátbankár.hu | 2012. április 28. 07:15
Az év közben kötött kötelezővel rendelkező autósok harmada még mindig úgy véli, hogy kötelezőjének évfordulója december 31-én van. A fenti eredmény egyrészt magyarázatot ad arra, hogy az évközi szerződők közül arányosan miért váltanak kevesebben, másrészt igazolja, hogy mekkora szerepe van az év végi kampánynak az ügyféltudatosság erősítésében.
Biztosítás Drága mulatság: egyre többen váltanak év közben kötelezőt
Privátbankár.hu | 2012. március 20. 12:50
Idén már az összes autós 25-30 százaléka válthat év közben kötelező biztosítást. Az immár az egymilliós létszámot közelítő célcsoportra mindeddig kevés biztosító fókuszált, a kötési időszakra vonatkozó kedvezmények szinte kizárólag a novemberi kampányra vonatkoztak.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG