Equilor Alapkezelő Zrt.
Befalap A magyar részvények járhatnak jól a lengyel választás után – interjú
Eidenpenz József | 2015. december 15. 06:08
A magyar részvénypiac kedvező helyzetbe kerülhet, miután a lengyel papíroknak hátat fordít sok befektető. Lehet, hogy a részvénypiacokon jövőre nem lesz határozott trend, de a megtépázott feltörekvő piacokon érdemes lehet befektetni. Januárban új, a szokásosnál merészebb alapot indítanak – interjú Pillár Zsolttal, az Equilor Alapkezelő elnök-vezérigazgatójával.
Befektetés Óriási pénzek vannak a brókercégeknél
Privátbankár.hu | 2015. március 11. 07:22
A tavalyi év végén mintegy 1950 milliárd forintnyi idegen tulajdonú értékpapír-állományt kezeltek a független részvénytársaságként működő cégek.
Részvény / Deviza / Áru Az OTP-nek jól jöttek az ideges európaiak
Privátbankár.hu | 2013. június 24. 18:17
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 32 pontos, 0,18 százalékos csökkenéssel, 18 303 ponton zárta kereskedést.
Befalap Ez már nem az Istenek a fejükre estek - Afrika tárt karokkal várja a pénzedet
Gáspár András | 2013. április 3. 17:00
Afrikával már nem csak a nyaralás megtervezésénél kell számolni, a kontinens egyre inkább szóba jön akkor is, ha befektetési lehetőséget keresünk. Az Equilor Alapkezelő szakemberei szerint Afrika már rég nem az a világ, amire gyerekkorunk filmjeiből emlékszünk – bár kockázatok még mindig vannak, számos mutatóban lekörözik Európát és más fejlett piacokat a kontinens gazdaságai. Az infrastruktúra sokat fejlődött, de bőven van még tér a növekedés előtt.
Befalap Létrehozták a „magyar guruk alapját”
Eidenpenz József | 2012. október 29. 11:49
Négy nyilvános, nyílt végű befektetési alapot indít az Equilor Alapkezelő, miután megkapta az ehhez szükséges engedélyeket a PSZÁF-tól. Zászlóshajónak a lakosság körében egyre népszerűbb abszolút hozamú stratégiát követő két alapot szánják, az egyiket maguk kezelik, a másik az Aegon, a Concorde, a Generali, az OTP és a Raiffeisen„guruinak” alapjaiba fektet.
Befalap Egyre nagyobb teret nyernek az abszolút hozamot ígérő stratégiák (videó)
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 24. 12:14
A lakossági megtakarítások nőttek az utóbbi időben. A hagyományos alapok mellett pedig mind népszerűbbé váltak az abszolút hozamot ígérő stratégiák.
Friss
hírlevél