Heszky László
Agrár Termeszteni veszélyes, enni nem? Hogy kerül a GMO az asztalra? 
Czinege László | 2013. szeptember 27. 06:15
Miközben egyre csak azt hallani, hogy Magyarországon zéró-tolerancia van a GMO-vetőmegra, aközben nap mint nap találkozunk genetikailag módosított élelmiszerekkel. Sőt, lehet, hogy azt sem tudjuk egy adott ételről, hogy annak módosították-e genetikai állományát.
Agrár Gén-over? Jogos aggodalom, vagy hisztériakeltés a GMO? 
Czinege László | 2013. szeptember 20. 06:15
Sokat vitatják, hogy hasznos-e a génmódosított növények használata. Egyelőre úgy tűnik, hogy a világ két részre szakadt a kérdésben, a támogatókra és tiltókra. Persze nagy kérdés, hogy milyen hatással lesznek a módosított növények, ha egyáltalán. Tapasztalatok már vannak, kockázatok is.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG