<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Ingatlanközvetítés
Vállalat Hasítanak a Duna House hálózatai
Privátbankár.hu | 2020. október 7. 14:10
Rekord negyedéves adatokról számolt be a Duna House Group (DH). A harmadik háromhavi időszakban az egész csoportban kiugróan magas bevételt ért el, miután a tavaszi visszaesést követően sikerült feltornászni a tranzakciószámot. Az év utolsó negyede azonban kiszámíthatatlan, a bizonytalanság azért alakulhat ki, mert a válság nyomán sokan elhalaszthatják az adásvételi tranzakciót.
Ingatlan A lakásvásárlás járulékos költségei – ezekről se feledkezz meg!
Privátbankár.hu | 2019. január 24. 20:23
Ha valaki megtalálta álmai lakását, gyakorta csak az ingatlan vételárára figyel, holott számolnia kellene a járulékos költségekkel is. Célszerű költségvetést készíteni, mert a pár tízezer forintos egyszeri összegektől kezdve akár többmilliós tételek is adódhatnak.
Karrier Ingatlanosok kíméljenek! Eltűnhet a szakma?
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 7. 12:35
Néhány éven belül teljesen feleslegessé válnak az ingatlanközvetítők?
Karrier Nincs munkád? Ebben a szakmában könnyen lehetsz milliomos
Privátbankár.hu | 2018. június 16. 14:02
Az elszálló ingatlanárak mellett egyre többen adják a fejüket a horrorárú lakások és családi házak értékesítésére. Márpedig aki ügyes, az könnyen átlagon felüli bérre tehet szert, ehhez azonban meg kell küzdeni a hatalmas konkurenciával. A Duna House elárulta, mi kell ahhoz, hogy valakiből ingatlanközvetítő váljon.
Részvény / Deviza / Áru Betett a Duna House nyereségének az államilag bevezetett jutalékplafon
Privátbankár.hu | 2017. február 25. 14:31
A Duna House 141,7 millió forint adózott eredményt ért el 2016 utolsó negyedévében, ez 60 százalékos csökkenés az előző év azonos időszakához képest – közölte az ingatlanforgalmazó társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. Ennek egyik oka az állami beavatkozás a jutalékokba.
Ingatlan Új időszámítás kezdődik az ingatlanpiacon
Privátbankár.hu | 2017. január 11. 09:16
Az elmúlt évekhez képest nem csak nagyobb árbevételre, de kevesebb cégfelszámolásra is számítanak az Opten szakemberei.
Karrier Jól fizető álommunka? Méretes pofon várja azt, aki ezzel akar meggazdagodni
Privátbankár.hu | 2016. december 13. 12:20
A bevált dolgokat nehéz megújítani, de a Balla Ingatlanirodák szerint még így is mindig akadnak új próbálkozások az ingatlanközvetítésben, melyek a már ismert ingatlanközvetítői rendszert reformálnák meg. Az ígéretek kecsegtetők, a szakemberek azonban óvatosságra intik az ingatlanosokat, miután így csúnyán rá lehet fázni.
Ingatlan Te el tudnád adni a lakásod? A számok azt mutatják, hogy nem
Privátbankár.hu | 2015. április 23. 18:40
Az ingatlanpiac szárnyal, főleg a fővárosban, de vidéken is egyértelmű pozitív jelek vannak, minden mutató javul. Az eladók csökkenő értékesítési időkkel, javuló alkupozíciókkal és emelkedő árakkal számolhatnak. Az Otthon Centrum 2014 második félévére vonatkozó felmérése alapján az ingatlanközvetítői torta nem nőtt a piac fellendülésével.
Ingatlan Tízezernél is több ingatlant közvetíthet az OTP Ingatlanpont
Privátbankár.hu | 2012. március 2. 13:07
Az OTP Csoport új tagja, az OTP Ingatlanpont Kft. egy éven belül az ingatlanforgalmazás első három cége között akar lenni - mondta Kosztolánczy György, a kft. ügyvezető igazgatója pénteken sajtótájékoztatón Budapesten. A cég 1350 ingatlannal indul, amit tízezres nagyságrendűre terveznek felfuttatni.
Ingatlan Januárban a lakások 37 százalékát végtörlesztés miatt adták el
Privátbankár.hu | 2012. február 8. 10:16
Budapesten az eladók 37 százaléka a végtörlesztés miatt értékesítette lakását januárban. Darabszámban kiemelkedő, az elmúlt évek legnagyobb forgalmával zárt az idei első hónap. A Duna House becslése szerint országosan 12 970 darab adás-vételi tranzakció zajlott le.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló