<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
IPhone X
Vásárló Most már van olyan iPhone, ami nem jön ki félmillióból - mit tud ennyiért?
Gáspár András | 2018. szeptember 13. 10:01
Forradalmi újítások helyett a gyorsnál is gyorsabb telefont csinált az Apple a nagysikerű X-ből, és kiadott egy akkora verziót, amekkorát még sosem gyártottak előtte. A spórolósabb iPhone-rajongók is kaptak egy kissé lebutított verziót, de azt sem lehet 300 ezer forint alatt megszerezni. Van viszont két SIM-kártyás megoldás, és a vizet-port-karcolást is jobban bírják a telefonok.
Vásárló Hármat egy csapásra: ilyenek lesznek az új iPhone-ok
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 27. 16:03
Idén az Apple több eszközt is piacra dob, ezúttal azonban más üzleti stratégia szerint.
Vásárló Egyre nagyobb baklövésnek tűnik a legújabb iPhone: senkinek se kell?
Privátbankár.hu | 2018. január 4. 10:03
Úgy tűnik, tényleg csúnyán mellélőtt az Apple a legújabb telefonjaival - még mindig a tavalyelőtti modelljüket veszik az emberek.
Vállalat Tovább dagad az iPhone-hiszti: több millióan perelnék be a céget
Privátbankár.hu | 2017. december 27. 12:45
Több millió fogyasztó átverésével vádolják az Apple-t a korábbi készülékek teljesítményének szándékos rontása miatt. A vád szerint ezzel nem csak elkezdőzni kívánták a gyengén szuperáló akkumulátorokat, de így próbálták rávenni a tulajdonosokat a legújabb telefonok megvásárlására. A cégóriás szerint ez csupán biztonsági intézkedés, több állami szövetségi bíróságon azonban csoportos keresetet nyújtanának be. A kialakult botrány komoly árnyékot vet a cég jövőbeli eladásaira, az elemzők jelentős visszaeséstől tartanak.
Vásárló Baljós árnyak: a kutyának sem kell a méregdrága iPhone?
Privátbankár.hu | 2017. december 26. 10:48
A Bloomberg friss összeállítása szerint az Apple-nek nincs valami boldog karácsonya. A társaság számára az egyik legfontosabb információ az, hogy mennyire fogy vagy nem fogy az éppen aktuális zászlóshajó iPhone-termék - márpedig az iPhone X-ről elég rossz hírek jöttek.
Vásárló Nem várt fordulat: nem az iPhone X volt az Apple legnagyobb meglepetése
Gáspár András | 2017. szeptember 13. 08:28
Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait. Az iPhone 8-asok kissé fölöslegesnek tűnnek, az iPhone X viszont hozta azt, amire a piac számított - az Apple eddigi legdrágább telefonjaiba végre tényleg sikerült beletenni néhány újdonságot. A legkellemesebb meglepetés mégsem a telefonok oldaláról jött: az órát sikerült elég jól felturbózni.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló