Karácsonyi ünnepek
Vásárló Furcsa hagyomány - te töltenéd a karácsonyt gyorsétteremben?
Balkó Rita | 2016. december 24. 18:02
Minden családnak és minden országnak megvannak a maga karácsonyi szokásai, jó részük fedi is egymást a keresztény hagyományoknak köszönhetően. Ázsiában azonban, ahol alapvetően kis létszámú a keresztény lakosság, egészen másképp ünneplik a karácsonyt. Mi köze például a szerelmespároknak, vagy a KFC csirkének Jézus születéséhez? A Japánspecialista karácsonyi körképéből szemezgettünk.
Vásárló Tele a hűtőd maradékkal? Így nem lesz karácsonyi katasztrófa belőle!
Privátbankár.hu | 2015. december 26. 15:30
Vége a karácsonyi forgatagnak, a folyamatos sütés-főzésnek, vendégjárásnak, a bőséges étkezéseknek, de bizonyára akad még maradék a hűtőben, kamrában az ünnepi ételekből. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tanácsait megfogadva elkerülheti az esetleges kellemetlen problémákat, megbetegedéseket.
Vásárló 132 ezer forint: tényleg ennyibe kerül a magyarok karácsonya?
Privátbankár.hu | 2015. december 8. 19:30
Tartjuk a hagyományokat a karácsonyi ünneplésnél: majdnem minden család állít karácsonyfát, megajándékozza szeretteit, és fogyaszt bejglit. A magyarok egy ajándékra átlagosan valamivel kevesebb, mint 7500 forintot fordítanak, és általában hét embert lepnek meg, egy család átlagosan mintegy 132 ezer forintot költ az ünnepekre minden kiadást figyelembe véve.
Részvény / Deviza / Áru Pihenőre megy a pesti börze
Privátbankár.hu | 2015. november 20. 16:03
Jönnek az ünnepek, ezért több mint két hétre zár be az árutőzsde.
Vásárló Orvos, gyógyszertár: itt megnézheted, hol lesz ügyelet az ünnepek alatt
Privátbankár.hu | 2014. december 22. 07:44
A karácsonyi ünnepek alatt, és az azt követő munkaszüneti napokon az ügyeleti rend szerint biztosítják a sürgős esetek ellátását az egészségügyi szolgáltatók. A gyógyszertárak is ügyeleti rendben működnek.
Vásárló Jobb, ha már most spórol rá: ennyibe fáj a karácsony egy átlag magyar családnak
Privátbankár.hu | 2014. november 10. 20:30
November elején még távolinak tűnhet a karácsony, de a bevásárlóközpontokban már feltűntek az első akciók. Az ünnep költségekkel is jár: egy kutatás szerint a magyarok átlagosan 50 ezer forintot költenek karácsonykor. Érdemes éppen ezért jó előre elkészíteni az ajándéklistát és megtervezni a várható kiadásokat.
hírlevél
depositphotos

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.