Kriptopénz
Részvény / Deviza / Áru Fellegvár a szakadék szélén: hogy keresnek százezreket a legdurvább válságban?
Privátbankár.hu | 2018. április 20. 08:49
Mit tehetsz akkor, hogyha az országot, amiben élsz, megbénítja egy politikai, gazdasági és társadalmi válság, ráadásul a pénzed is értéktelenné vált? Nos, a venezuelaiaknak megvan a válasza erre a kérdése, az összeomlás szélén álló országból ugyanis a bitcoin-bányászat egyik fellegvára lett.
Részvény / Deviza / Áru Azt hitted, ennyit ér egy bitcoin? Valójában még többet
Eidenpenz József | 2018. január 15. 14:36
A bitcoin nemrég kétszer is elágazott, az így keletkezett kriptodevizák jelenleg szintén jelentős értéket képviselnek. Ha valakinek volt az elágazás időpontjában bitcoinja, érdemes azzal foglalkoznia, hogy ezeket is begyűjtse, és hosszú távra eltegye vagy értékesítse. Ez nem mindig egyszerű, mint ahogy az a kérdés sem, mit kezdjünk vele.
Részvény / Deviza / Áru Új világpénz születik vagy új világrend? Hogyan törhetett ki ekkora mánia?
Chef | 2018. január 12. 13:14
Miközben a bankok, befektetési szolgáltatók számára sorozatban érkeznek a jelentős és mélyreható szabályok, amelyek alapjaiban rajzolják át a válság előtti időkhöz képest az üzletágakat, világszerte milliók helyezik el megtakarításaikat egy olyan piacon, amelyet senki sem felügyel, senki sem szabályoz – és senki sem tudja, mi lesz belőle.
Részvény / Deviza / Áru Csak egy telefon és összedől a kártyavár - tényleg veszélyesek a bitcoin-bálnák?
Privátbankár.hu | 2017. december 29. 12:48
Komoly veszélyek leselkedhetnek a kriptopénz-tulajdonosokra, pár részvényes ugyanis percek alatt romba dönthetné a bitcoint. A kriptodevizák szabályozási környezete még meglehetősen hiányos, így nem feltétlen illegális a bennfentes kereskedés sem. Bár a legnagyobbaknak komoly érdekük megtartani részesedésüket, a kisbefektetők a sötétben tapogatóznak a bitcoin jövőjét illetően.
Részvény / Deviza / Áru Megérkezett Magyarországra a legújabb téboly, ami elviheti az összes pénzed
Gáspár András | 2017. december 28. 12:45
Van, akinek már nem elég, hogy felülhet 2017 legmeredekebb kalandjára, a bitcoin-hullámvasútra: bár azt se érti senki, hogy mikor miért szárnyal felfelé és miért zuhan lefelé, a blockchain-őrület legújabb vadhajtása még ennél is homályosabb hátterű, mégis dollármilliókat tudnak vele besöpörni egyes startupok a befektetőktől, pusztán bemondásra.
Részvény / Deviza / Áru Kongatják a vészharangot a bitcoin miatt - megint mi történik?
Privátbankár.hu | 2017. december 26. 10:30
Elképesztő emelkedés után évek óta nem látott összeomlás, majd újra ébredező árfolyam - a bitcoin a spekulánsok terepe lett, a felügyeletek óva intenek tőle.
Részvény / Deviza / Áru Tovább fújják a bitcoin lufit – újabb hihetetlen magasságban az árfolyam
Privátbankár.hu | 2017. december 6. 11:43
Nincs még vége a kriptovaluta elképesztő szárnyalásának.
Részvény / Deviza / Áru Képtelen történet: áttörte az álomhatárt a bitcoin
Privátbankár.hu | 2017. november 29. 07:57
Mint forró kés a vajat, úgy vitte át a 10 ezer dollárt.
Részvény / Deviza / Áru Megállíthatatlan a bitcoin? Újabb elképesztő csúcs
Privátbankár.hu | 2017. november 27. 11:55
Új történelmi csúcsot ütött ma a bitcoin: 9732 dollárt is elkértek a kriptodeviza egyetlen egységéért. A bitcoin árfolyama csaknem 20 százalékkal emelkedett az elmúlt három nap során, és megduplázódott október eleje óta. Az év elején még 800 dolláron jegyezték a bitcoint.
Részvény / Deviza / Áru Az évezred befektetése vagy gigalufi? Egymillió forintnál is többet ér egyetlen bitcoin
Gáspár András | 2017. augusztus 14. 14:32
Nem viselte meg a szakítás a világ első számú kriptopénzét: a bitcoin a hétvégén tovább rakétázott, átlépte a 4000, majd a 4200 dolláros árfolyamot is - ez azt jelenti, hogy egyetlen egységéért már több mint egymillió forintot kell adni. Bár a skálázási probléma megoldásának kérdése megosztotta a fejlesztőket, úgy tűnik, a piac elhiszi
Pénzügyi szektor Nagyot újít az orosz jegybank: jön a virtuális rubel
Privátbankár.hu | 2017. június 2. 13:46
Azért, mert ez a jövő.
Részvény / Deviza / Áru Tovább tart a bitcoin-mánia, megint átlépett egy éles határt az árfolyam
Privátbankár.hu | 2017. május 24. 21:18
Már meghaladja egyes kisebb országok, mint Magyarország tőzsdei kapitalizációját is a bitcoin nevű számítógépes pénz összértéke, és a mániának egyelőre nincsen vége. A vételi érdeklődés annak is szólhat, hogy talán végre megoldanak egy problémát, ami lassítja a fizetési forgalmat. De a többi hasonló fizetőeszközt még jobban veszik.
Részvény / Deviza / Áru Újabb robbanás: hétvégén minden képzeletet túlszárnyalt a bitcoin
Privátbankár.hu | 2017. május 22. 09:05
Soha nem látott magasságokba, kétezer dollár fölé szökött a Bitcoin árfolyama, amivel gyakorlatilag megduplázta az árfolyamát még az idei évben. Érdekesség azonban, hogy nem csak a kriptovaluták királyának, de a kisebb digitális valuták árfolyama is nagyot ugrott az idén. Mi hajtja őket, mi ez a hirtelen keresletnövekedés? És, ami a legfontosabb: meddig tarthat ez az őrület?
Részvény / Deviza / Áru Bitcoinár-robbanás 3.0: ismét tízszereződik az árfolyam?
Eidenpenz József | 2017. május 10. 15:03
Megint száguld a bitcoin árfolyama, hol lesz a vége? Egy év leforgása alatt négyszeresére nőtt, csak az idén 78 százalékkal emelkedett. A legfontosabb ok lehet, hogy általában megnőtt a digitális fizetőeszközök iránti kereslet, és a bitcoin segítségével lehet megvenni más számítógépes fizetőeszközöket. A bitcoin így lényegében csak a jéghegy csúcsa.
Pénzügyi szektor Múló szerelem, vagy tényleg a jövőt hozza a Bitcoin-láz?
Privátbankár.hu | 2017. január 24. 10:27
Nem ismertük még eléggé, azért elmélkedtünk ennyit a blockchain technológiákról. Az Acronis szerint az elmélet idén gyakorlattá válik majd.
Részvény / Deviza / Áru Túlfújták a lufit – beszakadt a bitcoin
Privátbankár.hu | 2017. január 5. 16:44
Ötödével zuhant az árfolyam.
Részvény / Deviza / Áru Szívhatják a fogukat a bitcoinosok – megint lenyúlják őket
Balkó Rita | 2016. augusztus 15. 15:00
Nehezen követhető, relatíve könnyen beszerezhető és borzalmasan sokat ér – nem csoda, hogy a bitcoin nem csak az alvilágot, hanem számos befektetőt is megnyert magának. Mit tehet az ember, ha ebből a drága, de megfoghatatlan valutából hirtelen eltűnik 120 ezer darab? A Bitfinex most egy újabb húzással borzolja a kedélyeket, és megpróbálja behajtani az ellopott összeget – a többi ügyfelen.
Deviza / Áru Már harmincszor halt meg a Bitcoin, de még mindig él
Eidenpenz József | 2015. január 15. 08:15
Nagyot zuhant az idén az egyébként legalább egy éve gyengélkedő bintcoin árfolyama, a digitális deviza 2013. októberi szintjén áll, rövid időre áttört egy fontos határt is. Sokan ismét temetik, mások csak nevetnek ezen. Már harmincszor énekelték meg a halálát.
Deviza / Áru Mi a kedvenc pénznemed? Szexérme, hobónikkel, popsicoin vagy kutyufitying?
Eidenpenz József | 2013. december 31. 17:03
Tetszik vagy sem, sokaknak a bitcoin volt 2013 egyik legnagyobb sztorija a pénzügyek és az informatika világában. Nem csoda, hogy sok tucatnyi klónja készült.
hírlevél
depositphotos

Legyen Ön is előfizetőnk!

Előfizetőink naponta 4-6 egyedi, máshol nem olvasott,
minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, az első hónapban 390 forintért.