<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Lukasenka
Makro / Külgazdaság Putyin felvette a telefont és figyelmeztette Európát
Privátbankár.hu | 2021. november 25. 08:19
Kontraproduktívak a Fehéroroszország elleni újabb szankciókra vonatkozó európai uniós tervek - figyelmeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével tartott telefonbeszélgetésén a Kreml tájékoztatása szerint.
Makro / Külgazdaság Ráengedték a migránsokat Lengyelországra - áttörtek a határon
Privátbankár.hu / MTI | 2021. november 10. 08:03
Migránsok két nagyobb csoportja átszakította a kerítést a lengyel-fehérorosz határon, és átjutott Lengyelország területére - közöte szerdára virradóra a PAP lengyel hírügynökség.
Makro / Külgazdaság Orbán Viktor árulkodó hallgatása a Lukasenka-botrányban
Káncz Csaba | 2021. május 26. 15:25
Az orosz sajtó már az incidens pillanatában megkezdte a Minszkben letartóztatott fiatal belarusz ellenzéki aktivista lejáratását.  A hazai kormányzat és a biztonságpolitikai mélyállam az elmúlt években szorosan együttműködött a Lukasenka rezsimmel.  Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Putyin a héten hivatalosan is bekebelezheti Fehéroroszországot
Káncz Csaba | 2021. április 19. 18:29
A Lukasenka-rezsim teljes elszigeteltsége és az ország devizatartalékainak lemerülése kedvező körülményeket teremt a Kreml számára, hogy tovább erősítse politikai és katonai befolyását. A csütörtöki moszkvai csúcstalálkozón történelmi léptékű áttörés sem kizárt a két állam jövőbeli együttműködését illetően. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Putyin drezdai rémálma - ezért támogatja szilárdan Lukasenkat
Káncz Csaba | 2020. augusztus 28. 09:47
Az idei év eddig rémálmok sorozata a Kreml ura számára, márpedig szeptember 13-án helyhatósági választások jönnek. Putyin a tüntetésekre úgy tekint, mint az instabilitás, az erőszak, sőt az állam összeomlásának előhírnökére. Káncz Csaba jegyzete
Makro / Külgazdaság Orbán Putyin csendestársa lett a belarusz drámában
Káncz Csaba | 2020. augusztus 17. 14:25
A Lukasenka és Orbán közötti összejátszás elsősorban nem a két politikai vezető tekintélyelvűségére vezethető vissza, hanem egy tágabb geopolitikai játszma része. A Kreml érdekeinek megfelelően 2018-ban Belarusz is segített a volt macedón miniszterelnök Budapestre menekítésében. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Nemet mondhat-e az oroszoknak Európa utolsó diktátora?
Káncz Csaba | 2015. október 12. 08:30
Nyugat-keleti huzakodás kezdődött Belaruszért. A játszmában befagyasztott pénzek, irodalmi Nobel-díj és egy légibázis is aduként szolgál. Eközben a gazdaság már régen padlót fogott. Az EU ma azzal üdvözli Lukasenkó elnök tegnapi, „rendben lezajló” választási győzelmét, hogy megszünteti a belarusz elnök elleni szankciókat.
Makro / Külgazdaság Meglepő javaslat: Putyin valutauniót szeretne két országgal
Privátbankár.hu | 2015. március 20. 13:24
Ideje elgondolkodni a valutaunión Oroszország, Kazahsztán és Fehéroroszország közt – fogalmazott az orosz elnök.
Makro / Külgazdaság Hátat fordítanak, vagy dörgölőznek Putyinhoz a fehéroroszok?
Privátbankár.hu | 2015. január 29. 13:54
A fehérorosz elnök szerint országa fenntartja magának a jogot, hogy kilépjen az év eleje óta működő Eurázsiai Gazdasági Unióból.
Pénzügyi szektor Brutális a fehérorosz kamat
Privátbankár.hu | 2011. december 6. 18:27
A súlyos pénzügyi válságba került Fehéroroszországban 40 százalékról 45 százalékra emelik a refinanszírozási kamatlábat december 12-én - jelentette be az ország központi bankja. A bank utoljára november 9-én emelte a kamatot, ami áprilisban még 13 százalék volt. Az intézkedésre részben azért van szükség, hogy mérsékeljék az erős árnövekedést.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló