Magyar Telecom
Részvény / Deviza / Áru Az újabb európai lezárási hírek lejtőre vitték az indexeket
MTI | 2021. január 15. 18:10
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 671,97 pontos, 1,50 százalékos csökkenéssel, 44 204,45 ponton zárt pénteken. A tengerentúli indexek is lefelé mozdultak az első órákban és a záráshoz közel is mínuszban voltak.
Részvény / Deviza / Áru Jobb internetkapcsolaton dolgozik a Telekom, sokkot okozhat a tőkepiacon az oltás
Eidenpenz József | 2020. augusztus 6. 11:32
Esnek az európai tőzsdeindexek, de a német és a magyar index még tartja magát. Ismét hatalmas mennyiségű gyorsjelentés jött, a magyar brókercégek enyhén negatív meglepetésnek tartják a Magyar Telekom számait. Határozottan gyengül a forint, tart az arany és az ezüst menetelése. A TikTok Európában is meg akarja vetni a lábát. Az oltás nagy felfordulást okozhat a tőkepiacokon.
Részvény / Deviza / Áru Jó hete volt a BUX indexnek és a Telekomnak
Privátbankár.hu | 2014. december 7. 13:36
A Budapesti Értéktőzsde forgalma magasabb volt az előző hetihez képest, a vezető részvények ára emelkedett, a BUX is nőtt.
KKV Ez nem csőd: mi történik az Invitel anyjánál?
Privátbankár.hu | 2013. október 31. 07:22
A Magyar Telecom BV átalakítja tőkeszerkezetét, ezért tárgyalnak hitelezőikkel. Az Invitel anyavállalata nem fizetésképtelen, a folyamat semmilyen módon nem befolyásolja a társaság működését, nem érinti ügyfeleit, szállítóit - tájékoztatta a Privátbankár.hu-t az Invitel.
Részvény / Deviza / Áru Tárgyal a hitelezőkkel az Invitel tulajdonosa
Privátbankár.hu | 2013. október 30. 11:19
Hitelezőivel tárgyal az Egyesült Államokban az Invitel tulajdonosa, a Magyar Telecom - közölte a Bloomberg hírügynökség.
hírlevél
depositphotos