Richter Gedeon
Vállalat Richter: a koronavírus-készítményeket nem üzleti célból készítjük
Király Béla | 2020. november 6. 12:39
A Richter Gedeon Nyrt. péntek hajnalban rekordszámokat publikált harmadik negyedéves gyorsjelentésében. A délelőtti online tájékoztatón a társaság vezetése a részleteket ismertette. Természetesen megkerülhetetlen téma volt a koronavírus, illetve a társaság által is gyártott szerek is szóba kerültek.
Részvény / Deviza / Áru A vártnál kétszer jobban növelheti idei árbevételét a Richter
Csabai Károly | 2019. augusztus 6. 12:44
A hazai gyógyszercég euróban kimutatott árbevétele a korábban vártnál csaknem kétszer akkora lehet. Magyarországon viszont stagnálás várható.
Részvény / Deviza / Áru Újabb országokba szállíthatja gyógyszerét a Richter
Privátbankár.hu | 2019. július 25. 11:02
A mostani megállapodással globális lett a cariprazine forgalmazása.
Részvény / Deviza / Áru Összforgalma bővülésére számít az idén a Richter
Csabai Károly | 2019. május 10. 11:20
Ezt alapvetően a nagykereskedelem két számjegyű bővülésére alapozza, ami ellensúlyozhatja a gyógyszergyártásból származó pénzei stagnálását – közölte Orbán Gábor vezérigazgató a ma reggel megjelent első negyedéves gyorsjelentésről tartott sajtótájékoztatón.
Részvény / Deviza / Áru Viharos hétkezdet utáni csend – mi várható kedden a tőkepiacokon?
Csabai Károly | 2019. május 7. 11:01
A hét első napjának második felében a kínaiak hatástalanították a bombát, amit Donald Trump dobott hétvégi Twitter-üzenetében a piacokra azzal, hogy kilátásba helyezte, péntektől megemeli az ázsiai ország termékeit sújtó amerikai vámokat, jelezve, közel sincs még vége a két ország közötti kereskedelmi háborúnak. Peking ugyanis bejelentette, ennek ellenére képviselteti magát a szerdára kitűzött kétoldalú megbeszélésen, amire a piacok bőszen elkezdték ledolgozni a hátrányukat, s a mai nap is viszonylagos nyugalomban telhet.
Részvény / Deviza / Áru Manipulálta az árfolyamot a Tesla főnöke, Törökország finanszírozhatatlan
Fellegi Tamás | 2018. augusztus 8. 10:55
Az árfolyam manipuláció legcsúnyább példáját mutatta be Elon Musk, a Tesla főnöke. Az egész amerikai piac emelkedett, itthon a BUX fél százalék pluszban van főleg a Richternek köszönhetően. Törökország gyakorlatilag finanszírozhatatlan.
Részvény / Deviza / Áru Nagyon rendben van a Richter - heteken belül jöhet az új gyógyszer Magyarországra
Gáspár András | 2018. augusztus 2. 10:53
Mindenkit alaposan meglepett a Richter az első félévről szóló jelentésével: bár az árbevétel csökkent, a profit az elemzői várakozásokat jelentősen meghaladva emelkedett. A társaság túl van az Esmyával kapcsolatos zűrökön, azt pedig nagyon fontosnak tartják, hogy az egyébként is kedvező számok mögött egyre inkább a magasabb hozzáadott értékű termékekből származó bevételek vannak.
Friss
hírlevél
depositphotos