<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Riga
Részvény / Deviza / Áru Valami fura történt Rigában
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 11. 10:37
A lett börze tegnap 12 százalékkal szállt el, minden ok nélkül. Európa közben tovább esik, a Mol és az OTP és gyengélkedik, a forintról nem is beszélve.
Makro / Külgazdaság Nem ment át Orbán ötlete - kiderült, miről tárgyalt Cameronnal
Privátbankár.hu | 2015. május 22. 15:41
A miniszterelnök szerint ukránok vízum nélküli uniós beutazása volt a rigai keleti partnerségi csúcstalálkozó legfontosabb kérdése, amit aztán nem sikerült megoldani.
Makro / Külgazdaság Ha nem engednek a görögök, lehet, hogy az Európai Unióból is kiesnek
Fellegi Tamás | 2015. április 24. 12:19
Kezdi meghozni gyümölcsét a hitelezők, mindenekelőtt az EU keménykedése a görögökkel. Letelik ma is egy határidő, és ma sem bólintanak rá a mentőcsomag folytatására, miután a görögök nem adták be a megfelelő reformtervet. Ciprasz és Varufakisz már látják, hogy nekik kell engedniük, különben kipottyannak nemcsak az eurózónából, de akár az EU-ból is.
Utazás Landolt Sármelléken a legújabb járat
Privátbankár.hu | 2013. május 5. 11:19
A lett Air Baltic légitársaság Rigából érkező járata landolt szombat este a sármelléki Hévíz-Balaton Airporton, ahol öt év után - a német és orosz charterek mellett - ez az első menetrend szerinti járat.
Utazás Új sármelléki járat indul
Privátbankár.hu | 2013. április 24. 16:01
A sármelléki Hévíz-Balaton Airportra indít járatot májusban Rigából az airBaltic lett légitársaság, és növeli budapesti járatainak számát is - jelentette be a légitársaság kedden a Lett Köztársaság budapesti nagykövetségén tartott turisztikai rendezvényen.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG