<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Téligumi
Vásárló Cudar hidegek jönnek: te felkészültél már?
Privátbankár.hu | 2018. október 28. 11:03
Az abroncskereskedések szervizeiben idén a vártnál hamarabb kezdődött a téli kerékcsere időszaka, és a következő hetekben is sok tízezer autós keresi fel országszerte a szerelőállásokat. Tomin István, a Hankook műszaki vevőszolgálatának vezetője néhány jó tanáccsal segít a tudatos járműtulajdonosoknak eligazodni a közelgő hidegebb időjárásra való felkészülésben.
Vásárló Te is azok közé tartozol, akik mások életvel játszanak?
Privátbankár.hu | 2017. december 23. 09:21
Százból tizenkét autón még decemberben is nyári abroncsok vannak. A kisteherautóknál még rosszabb a helyzet.
Vásárló Megvan a téligumi-teszt eredménye: ezek lettek a legjobb abroncsok
Privátbankár.hu | 2017. november 13. 20:22
Idén immár hatodik alkalommal tesztelték a téligumikat a Hungaroringen található tanpályán. A mérések célja, hogy az autósok ne csupán külföldi tesztekre hagyatkozva, hanem hazai környezetben regisztrált eredményekre támaszkodva is tudjanak választani az idei legnépszerűbb abroncstípusok közül. 19 szettet vizsgáltak meg a szakemberek, köztük ötféle új négyévszakos típus, valamint egy új és egy használt nyári garnitúra is szerepelt a teljes körű összehasonlíthatóság érdekében.
Vásárló Indul az óriásrazzia: te felkészültél rá?
Privátbankár.hu | 2017. november 8. 08:00
Kétnapos ellenőrzés veszi kezdetét: az autók műszaki állapotát fogják vizsgálni.
Vásárló Ez tényleg nem játék - komoly bajba kerülhet, aki felkészületlenül indul el
Privátbankár.hu | 2016. október 30. 14:14
Évek óta több közúti- és töréskárral járó baleset történik az őszi hónapokban: az éves átlaghoz képest szeptember-október-novemberben öt-kilenc százalékkal több, mint az év többi hónapjaiban. Ezek döntő többségét a járművezetők okozzák, és ez egybecseng a Genertel által megkérdezett gépjárművezetők legnagyobb félelmével: a megkérdezettek közel 40 százaléka más autóvezetők szabálytalanságától tart leginkább.
Vásárló Most kiderül, hogy úszhatod meg a balesetet - itt a téligumi-teszt
Privátbankár.hu | 2016. január 14. 20:45
A következő napokban a rövid felmelegedést követően ismét téli útviszonyok és nappal is fagypont alatti hőmérsékletek teszik próbára a közlekedőket. Ezért mindenki számára tanulságosak lehetnek a Hungaroringen elvégzett tesztek, amelyek valódi hóban zajlottak le.
Vásárló Jön a fagyos idő: ha ezt elfelejted, életveszélybe kerülhetsz
Privátbankár.hu | 2015. november 7. 16:25
A magyar autósok 30 százaléka csak hetekkel azt követően cseréli le nyári abroncsait, miután a nappali hőmérséklet már indokolná a gumicserét, derült ki a Bridgestone közel 70 magyar szervizműhely vezetője körében végzett 2015. szeptemberi felméréséből.
Vásárló Itt a nagy téligumi-teszt eredménye - ezek a legjobbak
Privátbankár.hu | 2015. október 31. 19:05
Megdöbbentő eredmény, miszerint jeges úton a használt nyári guminak több mint háromszoros a fékútja. Nem mindegy tehát, hogy mi van a kocsikon a tél közeledtével. Ennek jártak utána ismét a szakemberek. Idén 19 szettet vizsgáltak meg, köztük nyári és négyévszakos gumikat is. Itt van a végeredmény.
Vásárló Újra lehet hóban vezetni - te az úton tudnád tartani az autót?
Privátbankár.hu | 2015. január 24. 17:00
Egy friss kutatás nemrég a magyar autósok téli vezetési szokásait térképezte fel, és azt, hogy mennyire tartják szem előtt a biztonságos vezetés szabályait és kritériumait. Kiderült, hogy a válaszadók többsége időben cseréli le a nyári gumit télire, de használt garnitúrájukat csak akkor, ha az már túlságosan elkopott. Emellett az autóvezetők kétharmada még életében nem használt hóláncot.
Vásárló Változnak a műszaki követelmények autóra, kerékpárra és motorra
Privátbankár.hu | 2013. december 3. 09:44
A téli gumikra és a biciklilámpákra vonatkozó szabályok is változnak a legutóbbi Magyar Közlönyben megjelent rendelet értelmében, amely több ponton megváltoztatja az autó, a kerékpár és a motor forgalomban tartásának műszaki feltételeit rögzítő jogszabályokat.
Vásárló Nincs még téli gumija? Segítünk megtalálni a legjobbat!
Privátbankár.hu | 2012. október 30. 11:00
Megkönnyíti a vásárlást az a novembertől kötelező cimkézés, amelyet az Unió egészében vezetnek be. A jelzések alapján bárki könnyen eldöntheti, hogy megtalálta-e a neki megfelelő gumit.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG