<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Zuckerberg
Vállalat Tudtad? Akkor is követ a Facebook, ha nem regisztráltál
Privátbankár.hu | 2018. április 17. 20:20
Egyre durvább a Facebook adatvédelmi botránya, az alapító elmondása szerint ugyanis már azon emberek adatait is követi az oldal, akik nem tagjai közvetlenül a rendszernek. A kongresszus azonnali változtatásokat követel, a Facebook szerint azonban mindez a mai internethasználat szerves része. Bár Zuckerberg szerint csak védelmi szempontok miatt gyűjtik az infókat, a gyakorlatban a cég ezzel a tudással lényegesen nagyobb közönséget is elérhet célzott reklámokkal.
Vállalat Dollármilliókat költ a Facebook az agy védelmére
Privátbankár.hu | 2016. április 29. 13:31
2013 óta egy vagonnyi pénzt fordítottak a társaság legfontosabb láncszemének személyi védelmére. Ezt a konkrét adatsort eddig nemes egyszerűséggel nem közölték.
Részvény / Deviza / Áru Saját súlya alatt rogyadozik a Facebook?
Fellegi Tamás | 2016. április 8. 16:04
A legnépszerűbb közösségi oldal óriásira nőtt, 1,6 milliárd felhasználóval az emberiség színe-virágát lefedi. Ez a cégnek örvendetes, de egyúttal problémákat is felvet. A túlzott nagyságnak árnyoldalai is vannak, a felhasználók időnként egymás agyára mennek, ami visszavetheti a látogatottságot.
Részvény / Deviza / Áru Zuckerberg örülhet: ömlik a pénz a Facebookhoz
Privátbankár.hu | 2016. január 28. 15:53
Kijött a Facebook negyedéves jelentése, és minden várakozást meghaladó nyereség lett. Úgy tűnik, az egész világ ott hirdet.
Részvény / Deviza / Áru A Facebook foga Indiára fáj, szokatlan lépést tesz érte
Fellegi Tamás | 2015. december 31. 16:00
India 1,3 milliárd lakosa még nincs behálózva, töredéküket éri el csak az internet. A Facebook gondolt egyet: majd ő ad nekik ingyen, de ennek ára van. Magához láncolná az emberiség újabb nagy szeletét. Az indiai kormánynak fel van adva a lecke, mi a teendő ilyenkor?
Részvény / Deviza / Áru Minden, csak nem jótékonyság a Facebook-főnök terve
Fellegi Tamás | 2015. december 4. 07:21
Nagy dérrel-dúrral tudatta a világgal Mark Zuckerberg, az ifjú Facebook alapító, hogy a cégben meglévő részvényállományát majd valamikor az élete folyamán jótékonysági alapba helyezi. Csakhogy szó sincs alapról: egy kft lesz, ami bármit kezdhet a részvényekkel és a pénzzel.
Részvény / Deviza / Áru Erős a dollár, megtépték a Teslát, jól megy a Facebook
Fellegi Tamás | 2015. november 5. 10:38
Az amerikai piacokon tegnap egy kisebb korrekció zajlott, de ez szinte meg sem látszik a charton a magunk mögött hagyott nagy emelkedéshez képest. Közben érik a decemberi amerikai kamatemelés, szárnyal is a dollár. A Facebook jót jelentett, a Volkswagen tovább gyengélkedik.
Részvény / Deviza / Áru A Facebooknak is van határa, a fák nem nőnek az égig
Fellegi Tamás | 2015. április 23. 13:00
Közzétette negyedéves eredményét a mindannyiunk által ismert és sokunk által felhasználóként megtisztelt cég, a Facebook. Az eredmény elég kiábrándító lett: megugrottak a kiadások és a fejlesztési költségek. Az emberiség ötöde a cég „ügyfele”, innen már nehéz növekedni.
Részvény / Deviza / Áru Remek formában mindannyiunk játékszere
Fellegi Tamás | 2015. január 30. 06:05
Elképesztően sokan használják a Facebook-ot nap mint nap, a világ „össznépi játéka” lett. A cég ennek megfelelően rendkívül jó negyedéves jelentést tett közzé. Árbevétele és profitja brutálisan növekszik, különösen a mobil szegmensben.
Karrier Facebook-részvényeket vett, milliárdos lett
Privátbankár.hu | 2014. július 20. 17:20
Egy brazil fiatalemberről van szó, aki ma már Szingapúrban ad befektetési tanácsokat.
Vásárló Mark Zuckerberg felhívta Obamát
Privátbankár.hu | 2014. március 14. 10:32
Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi oldal alapítója felhívta Barack Obama amerikai elnököt, és csalódottságát fejezte ki a kormány által használt kém- és hackerprogramok miatt.
Pénzügyi szektor Ölelést már vehetünk az új pénzért - a háború csak most kezdődik?
Eidenpenz József | 2013. május 31. 11:47
Zuckerberg nem jött el, de az első hazai bitcoin-találkozó egyik fő kérdése az volt, hogyan lehetne az új számítógépes fizetőeszközt a mindennapok részévé tenni, akár egykor az mp3 zenei formátumot. A bitcoin konfliktusba került a hivatalos pénzügyi rendszerrel, és a háború még csak most kezdődik.
Részvény / Deviza / Áru Zuckerberg egyetlen nap alatt 400 millió dollárt bukott a szánkózó Facebook részvények miatt
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 3. 13:41
A világ legnagyobb közösségi hálózatának részvényértéke tegnap becsúszott 20 dollár alá is a New York-i tőzsdén.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló