<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Izsó Márton-Csabai Károly

Izsó Márton-Csabai Károly cikkei

Közérdekű Vége a veszélyhelyzetnek, mi jön most? - A hét videója
Izsó Márton-Csabai Károly | 2020. június 19. 20:01
Élt 98 napig. Mármint a koronavírus-járvány miatt március 11-én elrendelt veszélyhelyzet, amelyet június 18-án fújtak le. Jött helyette a járványügyi készültség. De vajon az elnevezésen túl mi változott, s mi az, ami továbbra is velünk marad egy ideig és mégis meddig? Amiről a napokban külföldön, elsősorban Kínából érkeznek a hírek, az a bizonyos, már idehaza is sokat emlegetett második hullám, amely szintén eljut majd hozzánk is? E kérdéseket járta körül munkatársunk, Csabai Károly.
Vállalat Kulisszatitkok a legújabb hazai Hilton-szállodáról
Izsó Márton-Csabai Károly | 2019. július 9. 16:02
Nyolc emelet, 214 szoba, ebből négy lakosztály a legfelső szinten – ezek a főbb mutatói a Hilton Garden Inn első magyarországi, Budapest belvárosában június 18-án megnyílt szállodájának. Európában már 65 Hilton Garden Inn üzemel. A Privátbankár.hu és az Mfor.hu stábja is lehetőséget kapott arra, hogy bejárja az Operaháztól és a Szent István Bazilikától mindössze néhány lépésre található, Hilton Garden Inn Budapest City Centre-re keresztelt létesítményt.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG