<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.

Miért érdemes kisebb sportfogadási portálokat választani a nagyok helyett?

Még mielőtt rátérünk a kisebb (vagy közepes) méretű sportfogadási portálok előnyeire, érdemes visszalépni egyet és feltenni a kérdést, hogy mégis hol lehet találni ilyen oldalakat? 

Egy átlagos Google keresés során mindig a legnagyobbakkal találkozunk, így feltétlenül szükség van olyan portálokra, mint az onlinesportfogadás.com, ahol kaphatunk egy összesítést arról, hogy Magyarországon milyen sportfogadói oldalak érhetőek el, valamint ezek mit kínálnak. 

Persze ezt mi magunk is megtehetjük keresésekkel, de egyrészt sokszor nem is tudjuk mire is keressünk pontosan, másrészt rengeteg időt emésztene fel, mire minden egyes szempontot sorra veszünk két portál összehasonlítása során.

A kisebb sportfogadási portáloknak rengeteg előnye van: ami természetesen a legtöbb sportfogadót érdekel, hogy milyen bónuszok, promóciók érhetőek el. Ezek az oldalak általában vagy a kezdőket, vagy a nagyobb platformból kiábrándult játékosokat célozzák hatalmas bónuszokkal, nyereményjátékokkal vagy időszakos kedvezményekkel. 

Már önmagában ezért megéri váltani, hogy ezeket kihasználhassuk. Mindemellett ott van persze az is, hogy mivel kevesebb játékos van, így nagyobb figyelem hárul egy-egy felhasználóra. Ezt leginkább akkor érezhetjük, ha elakadunk valahol, vagy valami problémánk, kérdésünk van és az ügyfélszolgálathoz fordulunk. A legtöbb esetben az ilyen kisebb portálokon már perceken belül meg is kapjuk a választ vagy a segítséget. 

Mi az, ami még a kisebb portálok mellett szól?

Persze a promóció, a bónusz egy ideig-óráig, pár napig elegendő lehet, de miért éri meg hosszabb távon is ezeket az oldalakat választani? A sportfogadások legnagyobb eszközei miatt: az oddsok. 

Egy népszerűbb portálnál még egy tizedes változtatás is milliókról, milliárdokról dönthet, amit az oldalnak ki kell fizetnie, hisz annyian fogadnak, így sokkal óvatosabbak az oddsok meghatározása során. Ezzel szemben a kisebb portálok bátrabban adhatnak nagyobb szorzókat, mivel kisebb összegeket mozgatnak nap mint nap.

Milyen oldalakat kerüljünk el feltétlenül?

Két dologra kell nagyon odafigyelnünk: legális az oldal és elérhető-e. Az elérhetőséget persze meg lehet kerülni, mivel már vannak olyan segédprogramok, amikkel bármilyen weboldalt meg lehet nyitni, de a ki- és befizetések során problémák adódhatnak, pláne, ha valamilyen hibával találkozunk. 

A legalitás szintén legalább ennyire fontos, mivel könnyen elveszíthetjük a befizetett összeget (játék nélkül) és az adatainkkal is visszaélhetnek. Mindig válasszunk körültekintően és ha lehet, kérjük a profik segítségét.

 

Címkék: Vásárló

Vásárló Hatalmas eredményeket ért el az energiafelhasználás terén a Pólus Center!
PR | 2023. március 25. 11:24
A pláza a gazdasági kihívások közepette megőrizte a stabilitását, növelte forgalmát, illetve a látogatók számát, és az infrastruktúra-fejlesztés révén csökkentette energiafogyasztását.    
Vásárló Nyomdaipari és dekoratőri munkalehetőségek Pécsett
Márkázott tartalom | 2023. március 22. 11:20
A nyomdai vagy dekoratőri állások azért válthatja ki sokak tetszését, mert látványos eredményeket lehet elérni, ami ráadásul kézzel is fogható, bemutatható. Ki ne szeretné megmutatni ismerőseinek azt a kirakatot, amit maga rendezett be? Vagy éppen milyen jó kézbe venni azt az újságot, ami a kezünk alól kerül ki! Pécsett is lehetőség van ilyen munkára, lássuk hol vannak üres helyek!
Vásárló Újabb árcsökkenés a magyar boltokban - most a CBA tett bejelentést
Privátbankár.hu | 2023. március 22. 07:06
Újabb fronton csökkentek a beszállítói árak, így a vaj, a trappista, a tészta után újabb árcímkékre lehet kisebb számot írni. Egyelőre még nem a kenyérről van szó.
Vásárló Hogyan legyünk sikeresek a karrierünkben?
Márkázott tartalom | 2023. március 19. 09:28
A karrierépítés egy hosszú és kihívásokkal teli út, amely rengeteg lehetőséget kínál. Azonban ahhoz, hogy sikeresek legyünk, szükségünk van néhány jó tanácsra. Ebben a cikkben bemutatunk néhány hatékony karriertippet, amelyek segítenek elindítani és fenntartani egy sikeres karriert.
Vásárló Így ne csapjanak be minket egy fiktív munkával
Márkázott tartalom | 2023. március 16. 18:49
Sajnos az utóbbi időben nagyon elszaporodtak azok az esetek, amikor fiktív munkával csaptak be embereket. Magyarországon is egyre több ilyen esetre derül fény, mely során anyagilag is megkárosítottak munkavállalókat. Nézzünk egy konkrét példát, valamint nézzük meg azt is, hogy miként tudunk az ilyen típusú fiktív munkák ellen védekezni.
Vásárló Az autósokat kiszolgáló szervizek és szolgáltatók svájci bicskájává válhat a most induló nDRU startup
Márkázott tartalom | 2023. március 15. 18:02
Az autóipari szolgáltatók mostantól egy új, innovatív alkalmazás segítségével digitalizálhatják működésüket és eladásaikat, ezzel radikálisan, akár 40%-kal, növelve hatékonyságukat.  
Vásárló Öltözködési gyorstalpaló állásinterjúra, hölgyeknek
Márkázott tartalom | 2023. március 15. 11:50
Bárkinek jól jöhet egy öltözködési gyorstalpaló állásinterjú előtt, nem igaz? A hölgyek olykor kifejezetten nehéz helyzetben érezhetik magukat, ugyanis nem szeretnének sem alul-, vagy épp túlöltözni.  Vannak íratlan szabályok, melyek betartásával máris magabiztosabbak lehetünk a következő állásinterjúnkon.
Vásárló Ezektől az ételektől óvakodj késő este!
Márkázott tartalom | 2023. március 14. 13:25
Amikor diétába kezdünk, akkor érdemes előre megtervezni és beszerezni azokat az ételeket, melyeket a nap folyamán el szeretnénk fogyasztani. Egy nem megtervezett nap során ugyanis könnyen kísértésbe eshetünk, és összevásárolhatunk mindenféle olyan ételt, ami nem illik bele az étrendükbe. Az sem helyes, ha egész nap nem eszünk rendesen, mivel ebben az esetben estére már olyan éhesek leszünk, hogy mindent felfalunk, ami a kezünk ügyébe kerül. A vacsorával egyébként is érdemes csínján bánni, mivel könnyen elcsúszhat rajta a diétánk, ezért cikkünkben összegyűjtöttük 5 ételt, amit semmiképpen ne fogyassz vacsorára.
Vásárló Munkakeresés a 21. században
Márkázott tartalom | 2023. március 14. 11:38
Régebben a dédszüleinknek, nagyszüleinknek nem volt szüksége arra, hogy munkát keressenek. Már gyerekkorukban meg volt, hogy mit fognak dolgozni egész életükben. Földművelés, termelőszövetkezet és miegymás, aki, amibe született. Viszont mára már mindenki megtalálhatja az ideális állást.
Vásárló Melyek a videós álláspályázat előnyei?
Márkázott tartalom | 2023. március 13. 11:16
A modern cégek toborzási módszereinek korszerű eleme a videós álláspályázat, amelynek lehetőségével egyre több munkáltató él. A mai világban sok olyan munkakör van, ahol nem szükséges a személyes jelenlét, de azok esetében is hatékony lehet, ahol igen. 
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG