Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
 • Háborút emleget az iráni külügyminiszter

  2019. szeptember 22., 20:08

  Nem bizakodom, hogy elkerülhető a háború a térségben - jelentette ki Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter az amerikai CBS televíziónak adott interjújában vasárnap.

 • Merkel és AKK külön repülőn utazik egy időben – a klímacsúcsra!

  2019. szeptember 22., 18:19

  Angela Merkel és feltételezett utóda, egyben védelmi minisztere, Annegret Tramp-Karrenbauer egymás mögött szelik át az óceánt a Luftwaffe egy-egy méretes gépén.

 • Razziák a belvárosban és a bulinegyedben

  2019. szeptember 22., 17:33

  Komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak Budapesten, az V., VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve a környékükön - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

 • A forint zuhanásának kellemetlen következménye

  2019. szeptember 22., 16:58

  A szeptember eddig eltelt része igen gyászosnak bizonyult a forint szempontjából: történetének leggyengébb értékére került az euróhoz képest. A tavaly nyári hasonló esemény után ez már trendszerűséget is jelent, így erősen fékeződik a bérfelzárkózás, ráadásul a cseh és lengyel valutához képest is gyengül a forint, így ők is egyre inkább elhúznak előttünk.

 • Az érettségizők harmada bukott, üresek maradnak az egyetemek a szomszédban

  2019. szeptember 22., 15:31

  A 2019/2020-as tanév őszi beiratkozásai után több ezer hely maradt üresen a horvát egyetemeken, amihez az állami érettségin elért "katasztrofális eredmény" is hozzájárult.

 • Az ENSZ szövetségesei vagyunk a klímaváltozás elleni harcban

  2019. szeptember 22., 12:42

  Áder János szerint felkérése az ENSZ klímacsúcsán való felszólalásra azt jelenti, hogy a szervezet szövetségesként tekint Magyarországra a klímaváltozás elleni harcban.

 • Mi zajlik Trump és az ukrán elnök között?

  2019. szeptember 22., 12:23

  Hirtelen igen fontos személy let a nemrég megválasztott ukrán elnök. Zelenszkijt az amerikai demokraták vádja szerint Donald Trump telefonon akarta rávenni olyan adatok kiszolgáltatására, melyek befolyásolhatják a jövőre esedéke elnökválasztást. Oroszország után most Ukrajna lehet az amerikai választási mérleg nyelve?

 • Juncker odasózott Johnsonnak

  2019. szeptember 22., 10:57

  Az Európai Bizottság elnöke szerint nem nyitható újra a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételeiről szóló megállapodás.

 • Jövőre megszűnik négy adófajta

  2019. szeptember 22., 08:34

  Harmadával csökken 2022-ig az adók száma, jövőre négy adófajtával lesz kevesebb, egyebek között megszűnik az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét: