Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
 • Rejtély a Putyin-Kim-csúcs időpontja és helyszíne

  2019. április 19., 14:04

  Moszkva biztonsági okokból nem nevezi meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és Kim Dzsng Un észak-koreai vezető előkészületben lévő találkozójának időpontját és helyszínét.

 • Fiatal újságírónő esett áldozatául egy észak-írországi lövöldözésnek

  2019. április 19., 12:20

  Nesze neked, Brexit: Észak-Írországban fellángoltak a britellenes szenvedélyek, a rendőrség húsvéti megelőző akciójára erőszakkal reagált egy szakadár terrorcsoport.

 • Összeomlottak az államkötvényhozamok

  2019. április 19., 11:41

  Váratlanul újra pánikszerű vétel bontakozott ki a fejlett európai országok államkötvényeinek piacán: az árak megemelkedtek, a hozamok nagyot zuhantak. A pánikot egy, a vártnál rosszabb eurózónás adat okozta, amelyik jobban megnézve nem is olyan rossz, de olyan méretű a pesszimizmus, hogy a bolhát is elefántnak látják.

 • 37 ország vezetője találkozik Pekingben

  2019. április 19., 10:39

  Összesen 37 kormány-, illetve államfő, valamint egyéb vezető jelezte részvételét az április 25. és 27. között Pekingben tartandó második Egy övezet, egy út fórumra.

 • A legtöbb hitelt használt lakásokra vették fel tavaly

  2019. április 19., 09:21

  Tavaly tizedével nőtt a lakáshitel-állomány, a felvett lakáshitelek összege pedig harmadával, a legtöbb hitelt használt lakásokra vették fel.

 • Észak-Korea megfenyegette Amerikát, majd kilőtt egy rakétát

  2019. április 19., 09:10

  Ügyesen manőverezik a kis kommunista atomhatalom rezsimje: találkozót jelent be Putyinnal, kiosztja Amerikát, majd kilő egy nem túl kicsi és nem túl nagy rakétát.

 • Stadionban csapnak össze az ukrán elnökjelöltek

  2019. április 19., 08:15

  Ma, helyi idő szerint este hét órai kezdettel rendezik meg a kijevi Olimpiai Stadionban Volodimir Zelenszkij humorista és Petro Porosenko hivatalban lévő államfő közötti elnökjelölti vitát.

 • Putyin az észt elnökasszonnyal barátkozik

  2019. április 19., 07:07

  Nem normális helyzet, hogy Oroszország és Észtország tisztségviselői között sokáig nem volt érdemi érintkezés - jelentette ki Vlagyimir Putyin, amikor a Kremlben fogadta az észt elnöknőt, Kersti Kaljulaidet.

 • Megijedtek a Samsung részvényesei: törnek a telefonok

  2019. április 18., 18:08

  3 százalékot estek a Samsung részvényei azt követően, hogy a még forgalomba sem került hajlítható telefonokkal problémák adódtak.

 • Amikor a család, a barátok és a bolondok pénzénél több kell egy kkv-nak

  2019. április 18., 16:29

  Ilyenkor lehet alternatíva a kockázati tőke vagy a közösségi finanszírozás, alapvetően azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, akik nem akarnak vagy tudnak bankhitelt felvenni – derült ki a Privátbankár és az Mfor szerdai Fókuszban a digitalizáció című konferenciáján megtartott tőkeági kerekasztal-beszélgetésen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét: