Hirdetés
Hirdetés

Az Auchan óriási dobása: milliárdokból építenek egy monstrumot Magyarországon

2018. február 09., 09:03

Az új, 87 200 négyzetméteres logisztikai központ a valaha épített legnagyobb ilyen jellegű létesítmény lesz Magyarországon.

Magyarország eddigi legnagyobb logisztikai központját építi a Goodman az Auchan számára az Üllő Airport Logisztikai Központban. A 87 200 négyzetméteres, zöldmezős komplexum egyaránt szerepet játszik majd az Auchan meglévő és tervezett új áruházainak élelmiszer- és nem élelmiszer-logisztikájában, valamint a cég országos online kereskedelmi tevékenységének támogatásában.

A létesítmény egyes részeiben külön-külön szabályozható hőmérséklet garantálja a legmegfelelőbb tárolási feltételeket valamennyi árucikk számára, legyen szó friss vagy fagyasztott élelmiszerről, textil-, vagy háztartási termékekről. Az új épületek automatizált csomagoló- és szállítórendszerek befogadására is alkalmasak.

Hirdetés

Dominique Ducoux, az Auchan Retail Magyarország vezérigazgatója a raktarkereso.info beszámolója szerint elmondta: a több milliárd forintos beruházás környékbeliek százainak ad munkát.

Indulhat az erőteljes terjeszkedés

Az Auchan 2017 őszén azt közölte: tizenhét milliárd forint értékű beruházást tervez 2018-ban Magyarországon, az elkövetkező években 30 szupermarketet nyitnak, és erőteljes terjeszkedésre készülnek.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Alattomos betegség: évente 8 ezer magyar ebbe hal bele

Alattomos betegség: évente 8 ezer magyar ebbe hal bele

Nem véletlen, hogy az Európai Tüdőgyógyász Társaság 2010-et a tüdő évének nyilvánította, felhívva ezzel is a figyelmet a világszerte több százmillió embert érintő krónikus tüdőbetegségek jelentőségére, és arra, hogy bár a legtöbb tüdőbetegség gyógyítható, a megelőzés a leghatékonyabb módszer ezek kivédésére.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?