Hirdetés
Hirdetés

Lehetetlen tartani a lépést Kínával?

2019. január 04., 13:08

2019-ben a legtöbb épülő szupermagas felhőkarcolót Kínában fogják átadni.

A felhőkarcolókkal foglalkozó CTBUH felmérése szerint idén összesen 42 darab, 300 méternél magasabb épület fog elkészülni, ebből huszonöt különböző kínai városokban épül majd – írja a Quartz.com.

Hirdetés

Már most is Kínában van a legtöbb szupermagas épület, összesen 68. Ezt az Egyesült Arab Emírségek és az Egyesült Államok követi, 26 és 20 ilyen felhőkarcolóval. Indonéziában, Kazahsztánban és Mexikóban idén készül el az első.

Nem Kína az abszolút győztes

Egy városon belül a legtöbb óriás felhőkarcolót azonban nem Kínában, hanem New Yorkban fogják idén átadni, az öt elkészülő épülettel ez a város növekszik a leggyorsabban. A legmagasabb elkészülő épületet pedig Szentpéterváron kell keresni, a 462 méteres felhőkarcolóba a Gazprom főhadiszállása költözik majd.

10 millió forint álmaid otthonához?

Megújult lakáshitel kalkulátorunkkal a legkedvezőbb jelzáloghiteleket hasonlithatod össze! Nézzünk egy példát arra az esetre, ha 10 millió forintot szeretnél felvenni lakásvásárlásra 20 éves futamidővel. Ilyen feltételek mellett törlesztőrészlet nagysága alapján a K&H Bank üzleti feltételű jelzáloghitele az egyik legkedvezőbb, az induló havi törlesztőrészlet 53 137 forint (THM: 2,73%), de szintén kedvező konstrukció az Budapest Bank Egyenlítő hitele 60 794 forintos törlesztőrészlettel (THM: 3,12%), illetve az Erste Bank Piaci Kamatozású Lakáscélú jelzáloghitele havi 54 712 forintos induló költséggel (THM: 2,89%) vagy a Raiffeisen Bank Lakáshitele 57 535 forintos törlesztőrészlettel (THM: 3,49%). Magasabb összeg, esetleg személyi kölcsön érdekelne? Használd lakáshitel kalkulátorunkat és találd meg a neked való ajánlatot!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Repülőrajtot vett a lakáspiac – a vevők most bármit megvesznek?

Repülőrajtot vett a lakáspiac – a vevők most bármit megvesznek?

Az év kiugró emelkedéssel indult: a kereslet jelentősen erősödött az eladó és a kiadó lakásoknál egyaránt. A fokozódó kereslet és a lakások folyamatos drágulása azonban nem azt jelenti, hogy bármilyen ingatlant bármilyen áron lehet értékesíteni.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?