Hirdetés
Hirdetés

Kapaszkodj meg: újabb futball-pálya épül az országban

2017. december 12., 17:58

Lassan eléri az egy főre eső stadionok száma az elméleti maximumot, de a gépezet nem állhat meg: ha a soccer-terv már kész, forduljunk a football felé!

Székesfehérváron rendezik meg 2020-ban az amerikaifutball egyetemi világbajnokságát, és addig az ország első szabványos műfüves amerikaifutball-pályája is megépülhet - jelentette be kedden a város polgármestere.

Cser-Palkovics András elmondta: a vb mérkőzései a hazai legmagasabb osztályba, a HFL-be idén feljutó Fehérvár Enthroners otthonában, a First Fielden (az egykori MÁV-pályán) lesznek, amely az ország egyetlen szabvány méretű, füves amerikaifutball-pályája. A mostani bejelentés szerint emellett a füves pálya mellett épül meg a szabványos műfüves amerikaifutball-pálya. Ezen kívül a First Field számos kiszolgáló létesítménnyel gazdagodik, több felújítást is végrehajtanak, így egy európai szinten egyedülálló amerikaifutball-központ jöhet létre.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Drága, de imádjuk - megvan, hol szeretnek lakni a magyarok

Drága, de imádjuk - megvan, hol szeretnek lakni a magyarok

Továbbra is töretlen a főváros pesti, belsőbb kerületeinek népszerűsége - derül ki a Duna House legfrissebb közleményéből. A XIII. kerület hosszú hónapok óta vezeti az érdeklődési listát, de a nyomában van Zugló és a belváros is.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?