Hirdetés
Hirdetés
 • Innováció és jövőkutatás meetup

 • Innováció és jövőkutatás meetup - Braun Péter

 • Innováció és jövőkutatás meetup - Dr. Monostori László

 • Innováció és jövőkutatás meetup - Mérő László

 • Innováció és jövőkutatás meetup - Mérő László

 • Innováció és jövőkutatás meetup - Kürti Tamás

 • Innováció és jövőkutatás meetup - Király István

 • Innováció és jövőkutatás meetup - Rab Árpád

 • Innováció és jövőkutatás meetup - Szabó Levente

 • Innováció és jövőkutatás meetup

 • Innováció és jövőkutatás meetup

 • Innováció és jövőkutatás meetup

 • Innováció és jövőkutatás meetup

Braun Péter
OTP elnöki főtanácsadó , Vezető Informatikusok Szövetségének elnöke

Villamosmérnöki diplomát szerzett a Budapesti Műszaki Egyetemen.
1954 és 1989 között a Villamosenergiai Kutatóintézet munkatársa, távozásakor főosztályvezető. Utána a K&H Bank Rt. ügyvezető igazgatója, a bank Számítástechnikai és Információs Központjában.  11 éven át volt a Budapesti Műszaki Egyetem oktatója.
Az OTP Bank Informatikai vezérigazgató-helyettese 1993-tól 2001-ig, nyugdíjba vonulásáig. Az OTP Bank Igazgatóságának 1997 óta tagja.

Gombár György
Ügyvezető igazgató, Vemco

Gombár György a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán szerzett diplomát, majd ott végezett MBA tanulmányokat is. Munkáját 1994-ben a Siemensnél kezdte, majd 1995-től a Motorola Magyarország minőségügyi vezetője lett. A Motorolánál eltöltött 6 éve során a minőségügy mellett további területetek kerültek a vezetése alá, majd 1999-ben a cég egyik felsővezetőjévé választották. 2001-től a Sun Microsystems-nél, majd 2007-től a HP Magyarországnál a telekommunikációs ágazat igazgatója volt. 2009-től 2013 év végéig a Teradata Magyarország majd 2014-től az Avaya Magyarország ügyvezetője. Mindemellett 2001-től több, a mobil technológiához köthető innováció fűződik a nevéhez, így cége az ASP Kft 2003-ban elsőként indított mobil online boltot, ugyanebben az évben cége meghatározó szerepet szerzett a kialakuló mobil tartalomszolgáltatásban, majd 2013-ban megalapította a VEMOCO Telematics Kft-t, mely régiónkban elsőként innovatív connected car szolgáltatásokat nyújt lakossági és a vállalati ügyfelek számára Európában és a Közel-Keleten.

Király István
vállalati szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese, Vodafone Magyarország Zrt.

Közel két évtizedes tapasztalata van a telekommunikáció és az informatika területén - a mobil cégek hazai indulásakor a Pannon GSM (ma Telenor) marketing igazgatói, majd később a Lakossági Divízió vezérigazgató-helyettesi pozícióját látta el. 2004-ben a Magyar Telekomhoz került, ahol Üzletfejlesztési igazgatóként, majd Marketing vezérigazgató-helyettesként tevékenykedett. 2014 óta a Vodafone Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettes pozícióját tölti be. A távközlési szektor egyik legdinamikusabban fejlődő szegmensét az M2M-kommunikációban látja. A Vodafone üzleti életében is fontosnak tartja az új, értéknövelt szolgáltatások elterjesztését, javítva ezzel mind a cég, mind pedig a partnerek és ügyfelek működési hatékonyságát.

Kürti Tamás,
a KÜRT Zrt., intézményvezető, tulajdonos

A KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. második generációs tulajdonosa. Alelnökként a vállalat tulajdonosi stratégiájának kivitelezéséért felelős és nemzetközi piaci terjeszkedésben aktív. E szerepét megelőzően öt éven át vezette az általa alapított kutatás-fejlesztés és innováció menedzsment üzletágat. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment, másoddiplomáját szervezetfejlesztés területén szerezte. Professzionális hobbiként tulajdonosi és felsővezetői csoportok fejlesztését moderálja.
Társadalmi felelősségvállalásának része a Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek 2013-ig alelnöke, azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztották a Family Business Network International Next Generation vezetőségébe 2010-ben, valamint a European Family Business szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben nemzetközi szakmai tapasztalatcsere programokat vezet.

Mátrai Zoltán
ügyvezető igazgató, Agrárin Kft.

1994-ben Keszthelyen okleveles agrármérnök végzettséget szerzett, 1997-ben szakközgazda lett Pécsen. 1995-ben alapítitta az Agrárin Kft-t, amelynek ügyvezetését is ellátja. Időközben 2000-2005-ig egy nemzetközi banknál volt fiókigazgató. 1997-től kezdte el a precíziós technológiák alkalmazását, 1998-tól pedig Magyarország legnagyobb agrometeorológiai hálózatának kiépítését. 2006-tól egyedi szoftverfejlesztéssel, mobil és pc-s alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik. 
A cég alapvető célja speciális, szűkpiaci rések kiszolgálása, technológiailag vezető termékek, szoftverek készítése és alkalmazása Magyarországon.

Mérő László
egyetemi tanár, ELTE PPK Pszichológiai Kar

Eredeti szakmája matematikus, később a műszaki tudományokból (mesterséges intelligencia) doktorált, az utóbbi 30 évben pszichológiai kutatóként dolgozott, jelenleg az ELTE Pszichológiai Intézete és a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem professzora. Oktatott tárgyai többek között: Gazdaságpszichológia, Emberi gondolkodás és döntés, Érzelmek logikája, Játékelmélet, Memetika, Kutatásmódszertan.Közel húsz évig vezetett egy játékszoftver-fejlesztő céget, néhány évig Rubik Ernővel is dolgozott. Azóta inkább tanácsadóként, coachként más cégeket segít. A Darwin’s Marketing Evolution cég társalapítójaként az elmúlt tíz évben a memetikai marketingkutatás technológiájának kifejlesztésén dolgozott. Eredményeit sikerrel alkalmazta számos ismert márka és termék memetikai kommunikációjának megalapozásához.A szélesebb intellektuális közönség számára írt könyvei (Észjárások, Mindenki másképp egyforma, A pénz evolúciója, Az érzelmek logikája, A csodák logikája) eddig összesen 8 nyelven jelentek meg, a második „Az év tudományos könyve Németországban 1998-ban” díjat nyert. Kis írásaiból („ötperces esszékből”) eddig három kötete jelent meg.

Dr. Monostori Lászlóaz MTA SZTAKI igazgatója, a BME egyetemi tanára, Fraunhofer Termelésmenedzsment és –informatika Projektközpont igazgatója. A Fraunhofer Gesellschaft főtanácsadója.

Nemzetközi akadémiák választott tagja: International Academy for Production Engineering (CIRP, Elnök, 2013-14), European Academy of Industrial Management (AIM). Elnöke az International Federation of Automatic Control (IFAC) Manufacturing and Logistics Systems Coordination bizottságának (2008-2014). Alapító főszerkesztője a CIRP Journal of Manufacturing Science and Technology folyóiratnak, valamint főszerkesztő helyettese Computers in Industry folyóiratnak. Több más, jelentős nemzetközi tudományos folyóirat szerkesztőbizottsági tagja.

Mintegy 400 tudományos közleményére eddig több mint 2800 független hivatkozás érkezett. Gábor Dénes Díjas, az MTA levelező tagja, Belgium Királyi Flamand Tudományos és Művészeti Akadémiája (KVAB) Műszaki Osztályának külföldi tagja, tagja a Magyar Mérnökakadémiának, valamint többek között az Engineering and Technological Sciences (ENGITECH) Scientific Committee of Science Europe, és a Horizon 2020 Advisory Group LEIT-NMP bizottságoknak.

 

Papp László
az i-Tango Kft. ügyvezető igazgatója, a Gartner magyarországi képviseletének vezetője

Papp László programozó matematikus, az i-Tango Kft. ügyvezető igazgatója, a Gartner magyarországi képviseletének vezetője. Célja, hogy a Gartner - a nemzetközi vezető pozíciójának megfelelően - meghatározó, független véleményvezér szerepbe kerüljön a hazai infokommunikációs piacon, és aktív szereplője legyen a hazai IT társadalomnak. Karrierjét 1991-95 között a Matávnál, majd a BBL-nél kezdte; 1996-2006-ig a Pannonban dolgozott. Felelősségi körébe tartoztak az IT-fejlesztések, az üzleti koordináció, üzleti projektek, projektvezetőként a 3G bevezetés, végül marketing-osztályvezetőként a vállalati ügyfelek. 2006-2011-ig a Stratis partnere volt, ahol feladata lett a cég banki és biztosítási ügyfélbázisának fejlesztése, kiépítése, a Stratis jelenlétének stabilizálása és növelése e szektorokban.

dr. Pete Gábor

vállalati megoldások értékesítési vezetője, Vodafone Magyarország Zrt.

11 éves telekommunikációs tapasztalattal a háta mögött a Vodafone Magyarország Zrt. vállalati megoldások értékesítési területét vezeti. Az M2M-kommunikációs megoldások és az ezekhez kapcsolódó iparág-specifikus szolgáltatások a szakterülete. Csapatával minden, nem klasszikus mobil hang és internet alapú megoldással és szolgáltatással kapcsolatos vállalati ügyféligény kezelésével foglalkoznak, tanácsadástól kezdve a koncepciói kialakításán át a megvalósításig, lokális és globális szinten.

 


 

Rab Árpád
az Óbudai Egyetem Digitális Kultúra és Humán Technológia Tudásközpontjának kutatója

Másfél évtizede vizsgálja az információs társadalmat, különös tekintettel a digitális kultúra és az ICT4D területeire. Az UNESCO IFAP szakértője, az Információs Társadalom folyóirat egyik főszerkesztője. 1999 és 2014 között a BME Információs Társadalom és Trendkutató Központjában dolgozott, 2008-tól igazgatóként. Számos tanulmány és könyvfejezet szerzője, elméleti tudását gyakorlati innovációs projektekben kamatoztatja.

Szabó Levente
vezérigazgató, KITE Zrt.

2002-ben Debrecenben szerzett okleveles gazdasági agrármérnöki végzettséget pénzügy-számvitel és marketing szakirányon. Ugyanebben az évben kezdte pályafutását a KITE Zrt-nél alközponti kockázatkezelőként, majd 2006-tól kockázatkezelő igazgató helyettessé léptették elő. Szakmai ismeretei bővítésére 2007-től agronómiai üzletkötő-szaktanácsadóként nyílt lehetősége. 2009-től a Közép-magyarországi régió régióigazgatójaként a KITE Zrt. négy alközpontjának kereskedelmét és eladó-apparátusát irányította. 2013 januárjától agronómiai kereskedelmi vezérigazgató helyettesi beosztásban dolgozott, majd 2014 novembere óta a KITE Zrt. vezérigazgatójaként irányítja a céget.

Meetup

Kérdése van? Keresse kollégáinkat!

 

Nagy András

+36 70 408 2087

nagy.andras@privatbankar.hu

 

Gricz Mónika

+36 30 219 5295

gricz.monika@privatbankar.hu

Támogató

Szakmai partner

 

Hirdetés
Hirdetés