Hirdetés

Elfogták a magyar torrentkirályt – lőttek az ingyen filmezésnek?

2018. február 06., 11:08

Negyvenmilliót kaszált azon, hogy illegálisan osztott meg filmeket és szoftvereket.

A Fővárosi Főügyészség szerzői jogsértéssel vádol egy 39 éves férfit, aki 2009 és 2015 között mintegy háromezer filmalkotást, több mint ezer zeneművet, valamit csaknem 450 védett szoftvert tett elérhetővé a honlapján. A letöltéséért a felhasználók havidíjat fizettek a weboldalon megadott több bankszámlaszám valamelyikére utalva, ebből a férfi csaknem 40 millió forint vagyonra tett szert.

A vádlott annak érdekében, hogy őt ne lehessen összefüggésbe hozni az üggyel, több embert is rávett arra, hogy a saját nevükben bankszámlát nyissanak, majd a számlanyitást követően a banki iratokat és a számlához hozzáférést biztosító bankkártyát adják át neki. A számlanyitásért a vádlott 5-10 ezer forint közötti összeget fizetett.

Hirdetés
Mindeközben: óriási bűnbandát fogtak, ők 6 milliárdos kárt okoztak az államnak, a részletekről itt írtunk a Privátbankár.hu-n.>>>
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Te mit csinálsz, ha elromlik otthon a hűtő, mosógép?

Te mit csinálsz, ha elromlik otthon a hűtő, mosógép?

Műszaki cikkek vásárlásánál nagyon figyelnek az energiahatékonyságra a magyarok, és ez akkor is kitartanak, ha meghibásodik a készülék. Ugyan hazánk nem jár élvonalban az elektromos hulladékok mennyisége terén uniós viszonylatban. Érdemes megjavíttatni az elromlott készüléket, hogy minél kevesebb elektromos hulladékkal terheljük a környezetet.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX36770.93-2.04%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?