Hirdetés

Havi 2,7 millióért lehetsz most bébicsősz

Fellegi Tamás, 2017. augusztus 21., 17:00

Egy olyan szakma kínál most mesés jövedelmet, ahol egyébként nem szokták a bérek az eget verdesni. A munka egy része Londonban végzendő de interkontinentális utazással is jár, valamint több intéznivalóval, amihez a munkaadó luxusautót biztosít. Nézzük, mit kell nyújtani ahhoz, hogy elnyerjük ezt az állást.

Követelmények

Az állást egy meglehetősen gazdag család ajánlja, akiknek a világon több helyen is van lakóházuk, melyek között a leendő alkalmazottnak időnként utaznia kell, miközben Michelin csillagos szakács főz neki, és nem mellesleg 100 ezer angol font az éves fizetés, ami a jelenlegi, nagy fontzuhanás utáni árfolyamon is 33 millió forint, ez egy hónapra lebontva 2,75 millió.

Hirdetés

De mit is kell tudni ahhoz, hogy betöltse valaki ezt a piacinál enyhén szólva jobban fizető állást? Feltétel, hogy gyermekpszichológiából legyen felsőfokú végzettsége, ne legyen saját gyermeke, viszont legyen 15 év tapasztalata a szakmában. Előnyt jelent, ha a jelentkezőnek önvédelmi gyakorlata van, de ha esetleg nincs, akkor a család által finanszírozott edzésen kell részt vennie.

A feladat

A családnak Londonon kívül Barbadoson, Fokvárosban és Atlantában vannak még házai, melyek között a jelöltnek akár heti 3-szor is utaznia kell (nem tűnik túl nagy áldozatnak). A munkahét viszont 6 napos és reggel 7-től este 8-ig tart, vagyis nem a klasszikus marxi 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás, kétségkívül a gyermekfelügyelet nem ugyanaz, mint a Putyilov gyárban szalag mellett dolgozni (amíg a robotok ki nem szorítják a munkást ugyebár), vagy akár árufeltöltősködni egy jónevű élelmiszerüzletben.

A gyerekek négyen vannak, 2 és 15 év közöttiek, az iskoláskorúak magántanulók, és a bébicsősznek, vagy inkább supernanny-nek részt kell venni a leckeírásban, sőt időnként magában a tanításban is. Feladat még a kisebb elintéznivalók (bevásárlás stb.) elvégzése, ehhez a különböző földrészeken lévő otthonokban Porsche, Maserati és Range Rover típusú járművek állnak a kedves alkalmazott rendelkezésére.

Lehet jelentkezni

Ami a szabadidő eltöltését illeti, különösebben nem szabják meg, de kikötik, de a túlzott alkoholizálás valamint a kábítószerezés azonnali lapátra tételt von maga után, de lássuk be, ez a legalacsonyabb fizetésű bébicsősz esetében is így szokott lenni. A CNBC utánanézett a hirdetésnek, és a childcare. co.uk weboldal üzemeltetői elmondták, hogy a náluk megjelent hirdetés valós, noha az ajánlat kétségkívül kissé eltér a szokásostól.

A weboldal egyébként meglehetősen népszerű Nagy-Britanniában, összeköti a szülőket a bébiszitterekkel és a magántanárokkal, másfél millió felhasználója van. Az említett állást még nem töltötték be, lehet jelentkezni, persze gyanítjuk, hogy a rigó utcai nyelvtudás nem elég hozzá, feltehetően közel anyanyelvi szintű, brit vagy amerikai, esetleg barbadosi akcentusú angoltudást igényel.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Megint mozgalmas hetünk volt, itthon és külföldön is történtek az események. Legújabb videónkban összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb a híreit, kiderült, hogy mi akasztotta ki a külgazdasági és külügyminisztert, illetve milyen őrült ötlettel állt elő Venezuela elnöke.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38240.09-1.05%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?