Hirdetés

Jó tanuló a gyerek, és 4-5-6. osztályos? Jöjjön gyermekvasutasnak!

2019. január 27., 11:57

Még várják a jelentkezőket a jövő héten induló gyermekvasutas-tanfolyamra, hangzott el a Gyermekvasút nyílt napján. Érdekes diákmunka, első jövedelem, sikerélmény.

Váczi Viktor, a Gyermekvasút sajtóreferense elmondta: a gyermekvasútnak 500 aktív tagja van, a vasútnál dolgozó felnőtt kollégák mintegy fele is gyermekvasutasként kezdte pályafutását. A tapasztalatok szerint a kisebb gyermekek általában a vonaton szeretnek szolgálatot teljesíteni, míg a nagyobbak a forgalmi irodában dolgoznak szívesebben.

Gyermekvasutasnak a 4., 5. és 6. osztályos jó tanulók jelentkezhetnek a www.gyermekvasut.hu oldalon. Az orvosi alkalmassági vizsgálaton is meg kell felelniük, és a szülő és az iskola ajánlására is szükség van - közölte a sajtóreferens. A következő tanfolyam február 2-án indul.

Hirdetés
Gyermekvasutas avatás. Forrás: www.gyermekvasut.hu
Gyermekvasutas avatás. Forrás: www.gyermekvasut.hu
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Trump belerúg a német iparba – a magyar gazdaság is megemlegeti

Trump belerúg a német iparba – a magyar gazdaság is megemlegeti

Az amerikai alelnök harcias fellépése Münchenben jó eséllyel csak előjele az ütközőpályára állásnak a transzatlanti partnerek között. A Fehér Ház fenyegetése nagyon rosszkor jön a már amúgy is lassuló euró-övezeti gazdaságnak. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40509.96-0.35%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?