Hirdetés

Jó tanuló a gyerek, és 4-5-6. osztályos? Jöjjön gyermekvasutasnak!

2019. január 27., 11:57

Még várják a jelentkezőket a jövő héten induló gyermekvasutas-tanfolyamra, hangzott el a Gyermekvasút nyílt napján. Érdekes diákmunka, első jövedelem, sikerélmény.

Váczi Viktor, a Gyermekvasút sajtóreferense elmondta: a gyermekvasútnak 500 aktív tagja van, a vasútnál dolgozó felnőtt kollégák mintegy fele is gyermekvasutasként kezdte pályafutását. A tapasztalatok szerint a kisebb gyermekek általában a vonaton szeretnek szolgálatot teljesíteni, míg a nagyobbak a forgalmi irodában dolgoznak szívesebben.

Gyermekvasutasnak a 4., 5. és 6. osztályos jó tanulók jelentkezhetnek a www.gyermekvasut.hu oldalon. Az orvosi alkalmassági vizsgálaton is meg kell felelniük, és a szülő és az iskola ajánlására is szükség van - közölte a sajtóreferens. A következő tanfolyam február 2-án indul.

Hirdetés
Gyermekvasutas avatás. Forrás: www.gyermekvasut.hu
Gyermekvasutas avatás. Forrás: www.gyermekvasut.hu
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Orbán a feudális Kelethez akarja kötni hazánkat – interjú a volt washingtoni nagykövettel

Orbán a feudális Kelethez akarja kötni hazánkat – interjú a volt washingtoni nagykövettel

Európa orosz gázfüggősége egyre súlyosbodik, ami nem lenne probléma, ha Oroszország nem egy diktatúra lenne és a földgázt nem stratégiai nyomásgyakorlás eszközeként használná. Simonyi András korábbi washingtoni magyar nagykövet úgy látja: minden 200 évben kapunk egy lehetőséget a Nyugathoz való felzárkózásra és mint mindig, most is eltékozoltuk ezt az esélyt. Káncz Csaba interjújának második része.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX39864.63+0.55%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?