Hirdetés

Megvan, melyik Magyarország legjobb kollégiuma

2018. július 18., 08:02
Cimkék
Szeged
, egyetem
, kollégium

A szegedi Károlyi Mihály Kollégium lett Magyarország legjobb egyetemi szálláshelye az eduline.hu szavazásán, írja a Délmagyarország.

Hirdetés

A több mint 900 férőhelyes intézmény budapesti, győri és debreceni egyetemi kollégiumokat előzött meg. Egy héten keresztül összesen hat szálláshelyre lehetett szavazni.

Alig egy hónapja az RTL Klub Fókusz című műsorában nevüket nem vállaló diákok még arról meséltek, hogy férgek vannak a tusolóban. A Délmagyarország újságírói viszont nem tapasztaltak ilyesmit. A lap szerint a diákok elégedettek a szálláshelyükkel. 

Az SZTE Károlyi Mihály Kollégiuma mosdóval és beépített szekrénnyel ellátott három- és négyágyas szobákkal várja a hallgatókat. A konyhák gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel és hűtőkkel vannak felszerelve, a vizesblokkokat néhány éve felújították. Az itt lakók minden évben részesei lehetnek a kollégium legnagyobb éves programjának, a Kollégiumi Pajkosságoknak is, amelyen a kollégisták mérhetik össze tudásukat és ügyességüket.

Az eduline szavazásának ez volt az első köre, hamarosan új kollégiumokat lehet majd értékelni.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Ha globális háború jön, mehetünk a pincébe – variációk a jövőre

Ha globális háború jön, mehetünk a pincébe – variációk a jövőre

Mi lesz, ha teljesen összeomlik a nyugati világrend? Fenyeget-e globális háború, és milyen térben vívják majd meg? Hol a helye Magyarországnak, kiben bízhat, és mit rejthetnek a titkos moszkvai archívumok? A többi közt erre keresték a választ külpolitikai szakértők egy mai vitafórumon Budapesten, amely a pengeváltásoktól sem volt mentes.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40814.60+0.23%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?