Hirdetés

Nincs mese: elhunyt Nepp József

2017. október 09., 17:06

A magyar animáció mindenesét 84 évesen érte a halál.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások. Regisztráljon most! >>

A Kossuth- és Balázs Béla díjas filmrendező haláláról a család értesítette a Magyar Távirati Irodát, temetéséről később intézkednek. Halálának körülményeiről nem sokat tudni, csupán annyit árultak el, hogy váratlanul érte őt.

Nepp József igazi legenda a magyar rajzfilmkészítésben, nevéhez fűződik egyebek mellett a Gusztáv-sorozat, a Mézga család és Dr. Bubó is, de neki köszönhetjük azokat a klasszikusokat, mint a Szaffi, a Lúdas Matyi és a felnőtteknek szóló, egész estés Hófehér. Egyebek mellett ő írta a Macskafogó, a Vili, a veréb, az Erdő kapitánya és a Sárkány és papucs forgatókönyvét is.

Hirdetés

Nyugodjon békében.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Szeretnél egy saját nyaralót? Megmondjuk, mennyibe kerül

Szeretnél egy saját nyaralót? Megmondjuk, mennyibe kerül

A nyaralóárak emelkedése az elmúlt egy évben évben lelassult - derül ki az Otthontérkép Csoport legfrissebb elemzéséből. Habár az árak valamelyest mérséklődtek, hatalmas eltérések mutatkoznak régiónként: akár 37 millió forint is lehet a különbség, attól függően, hogy az ország melyik felében található.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX0.000%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?