Hirdetés

Rangos díjat kapott egy magyar ügyvéd - azoknak segít, akiknek tényleg szüksége van rá

2017. október 16., 13:03

Nonprofit alapon, önkéntes munkával szolgálja a közjót Sahin-Tóth Balázs - komoly elismerést kapott érte.

Sahin-Tóth Balázs a díjátadón
Sahin-Tóth Balázs a díjátadón

Az Allen & Overy budapesti irodájának vezető ügyvédje, Sahin-Tóth Balázs elnyerte a Nemzetközi Ügyvédi Kamara (International Bar Association, IBA) „Pro Bono” díját, amelyet Sydneyben adtak át neki. A díjat minden évben olyan ügyvéd kapja, aki kiemelkedő elkötelezettségről tesz tanúbizonyságot a „pro bono” tevékenység, azaz a közjót szolgáló nonprofit jellegű önkéntes munkavégzés iránt, és ügyvédi karrierje részének tekinti a pro-bono kultúra fejlesztését.

Az Allen & Overy budapesti irodájának vezető ügyvédje sokféle pro bono tevékenységben vesz részt, a PILnet (az ügyvédeket a közérdek képviseletére ösztönző nemzetközi szervezet) kuratóriumának tagja, valamint több önkéntes és közjót szolgáló szervezet tanácsadója, emellett pro bono oktató tevékenységet is végez az ELTE Jogi Karának Polgári Jogi Tanszékén, illetve ügyvédként és egyéb módon is segíti a magyarországi romák helyzetének javítását, azon belül a roma diákokat támogató Esély a Gyermekeknek Alapítványt. Továbbá más szakemberekkel közösen abban a díjnyertes programban dolgozik, amely a romák munkaerő-piaci integrálásának ösztönzésére jött létre.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Végre elkezdtünk bátrabban vásárolni - erre egyből megpróbálnak becsapni

Végre elkezdtünk bátrabban vásárolni - erre egyből megpróbálnak becsapni

Az internetes kereskedelem háromszor olyan gyors tempóban bővül, mint a hagyományos - egyre gyakrabban vásárolunk hazai és külföldi weboldalakról, online áruházakból. De honnan tudhatjuk, hogy nem vernek át? Miről ismerszik meg a csaló webshop, mobilapp, hamis reklám? Ha mégis horogra akadtunk, mi a teendőnk?

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38643.99-0.84%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?