Hirdetés

Ügyvédi irodához igazolt egy korábbi nagykövetünk

2017. szeptember 06., 09:49

Csuday Balázs a Dentons ügyvédi irodánál foglalkozik majd szabályozási ügyekkel.

Csuday Balázs
Csuday Balázs

A Dentons ügyvédi iroda a senior counsel pozíciót betöltő Csuday Balázs, Magyarország korábbi rendkívüli és meghatalmazott nagykövetének csatlakozásával erősíti csapatát Magyarországon. Csuday a Dentons budapesti irodájának szabályozási ügyekkel foglalkozó munkacsoportjához csatlakozott.

A társaság közleménye szerint Csuday Balázs kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezik a magyar kormányzat, magyar és multinacionális vállalatok, valamint az Európai Unió részére számos nemzetközi szinten végzett tanácsadás és képviselet terén. A Dentonshoz történő csatlakozását megelőzően a PwC budapesti irodájának kormányzati és közkapcsolati igazgatójaként dolgozott. Ezt megelőzően a magyar Külügyminisztériumban dolgozott, ahol rendkívüli és meghatalmazott nagyköveti pozíciót töltött be Magyarország az ENSZ és más bécsi nemzetközi szervezetek melletti Állandó Képviseleténél. Továbbá nagykövetként feladatát képezte Magyarország Ecuadori Nagykövetségének Quitóban történő megnyitásának előkészítése.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Annyi olaj kerül felszínre az óriás kitermelőhelyen, hogy nem tudják elszállítani

Annyi olaj kerül felszínre az óriás kitermelőhelyen, hogy nem tudják elszállítani

A legnagyobb amerikai palaolaj-kitermelő környéken, Nyugat-Texasban olyan ütemben növekszik a kitermelés, hogy rövidesen eléri azt a limitet, amit csővezetéken el tudnak szállítani, mondhatni, ami a csövön kifér. Egy évig most kénytelenek lesznek a földben hagyni a többletet, az OPEC legnagyobb örömére.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX35383.57+1.18%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?