Hirdetés

Új élet vár a tanárokra: érkeznek a megemelt fizetések

2017. október 05., 11:43

A napokban utalják a már megemelt béreket a pedagógusok számláira.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások. Regisztráljon most! >>

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Rétvári Bence jelentette be a pedagógusok világnapján, hogy a napokban utalják a tanároknak az életpálya alapján megemelt bérüket. Elsőként a pedagógusok számára indították el az életpályát és a béremelést, öt év alatt ennek köszönhetően  mintegy 50 százalékkal nőttek a keresetek.

Rétvári  hozzáfűzte: ez jóval magasabb, mint a GDP emelkedése és az átlagfizetések növekedése,  a kormány összesen 350 milliárdot fordított az életpálya megvalósítására. Jelezte: a jövő évre 117 milliárddal többet különítettek el a költségvetésben az oktatásra, mint az ideire.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Szeretnél egy saját nyaralót? Megmondjuk, mennyibe kerül

Szeretnél egy saját nyaralót? Megmondjuk, mennyibe kerül

A nyaralóárak emelkedése az elmúlt egy évben évben lelassult - derül ki az Otthontérkép Csoport legfrissebb elemzéséből. Habár az árak valamelyest mérséklődtek, hatalmas eltérések mutatkoznak régiónként: akár 37 millió forint is lehet a különbség, attól függően, hogy az ország melyik felében található.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX0.000%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?