Hirdetés

Újabb részletek derültek ki Orbán Viktor nyaralásáról

2017. augusztus 17., 08:20

Fiával és lányával ment vacsorázni a miniszterelnök.

Arról szerdán a Privátbankár.hu is beszámolt, hogy egy horvát étterem, a punati Restoran Lara Trip Advisor-oldalára felkerült egy fotó, amin Orbán Viktor az étterem tulajdonosával, Zdenko Radmannal pózol együtt.

Most a Blikknek sikerült újabb részleteket kiderítenie. A bulvárlapnak nyilatkozott az étterem vezetőjének a fia, aki elmondta, a miniszterelnök nem egyedül érkezett, "volt vele egy kislány, és egy hosszú hajú, fiatal srác is", aki később egy családi képen felismerni vélte Orbán két gyermekét. Lévai Anikót, a kormányfő feleségét viszont nem látták. A társasággal egy negyedik, ismeretlen, horvátul beszélő férfi is volt a pincér elmondása szerint, de testőröket nem látott a közelében.

Hirdetés

Orbánék a vacsorán paradicsomlevest és halat rendeltek mind a négyen, de felszolgáltak nekik még lepényhalat, tengeri durbincsot és farkassügért is - írja a Blikk.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a miniszterelnök augusztus 1-20 között lesz szabadságon, azt azonban nem, hol nyaral: sajtófőnöke korábban az RTL Klub híradójának azt mondta, a miniszterelnök magánprogramjaival, illetőleg a személyi védelmével kapcsolatban nem adhat több információt.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Annyi olaj kerül felszínre az óriás kitermelőhelyen, hogy nem tudják elszállítani

Annyi olaj kerül felszínre az óriás kitermelőhelyen, hogy nem tudják elszállítani

A legnagyobb amerikai palaolaj-kitermelő környéken, Nyugat-Texasban olyan ütemben növekszik a kitermelés, hogy rövidesen eléri azt a limitet, amit csővezetéken el tudnak szállítani, mondhatni, ami a csövön kifér. Egy évig most kénytelenek lesznek a földben hagyni a többletet, az OPEC legnagyobb örömére.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX35383.57+1.18%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?