Hirdetés

Váltás a magyar Audinál: lecserélik a csúcsvezetőt

2019. július 18., 11:40

Az Audi Hungaria elnöke Ingolstadtba távozik, az új elnök pedig onnan érkezik.

Achim Heinfling és Alfons Dintner
Achim Heinfling és Alfons Dintner

Váltás az Audi Hungaria élén: ősztől Alfons Dintner tölti be az Audi Hungaria igazgatóságának elnöki pozícióját. Az igazgatóság jelenlegi elnöke, Achim Heinfling az AUDI AG központjába, Ingolstadtba vált, ahol átveszi az Audi legnagyobb gyárának vezetését.

Alfons Dintner nagy tapasztalatot gyűjtött a különböző gyártó-telephelyeken – 2019 májusáig az Audi Mexikó ügyvezető igazgatója volt, míg korábban az Audi brüsszeli gyárának vezetője. Az 55 éves szakember jelenleg az Audi előszéria központját vezeti Ingolstadtban.

Hirdetés

Nem ez az első személycsere mostanában: július elején arról számoltunk be, hogy új igazgató felel a magyar Audik gyártásáért. A most távozó elnök nemrég személyes látogatáson járt Orbán Viktornál a Karmelita kolostorban a társaság első számú vezetőjével együtt - erről itt írtunk.

A német lapok pedig a napokban azt írták a cégről: nyereségtermelő gépből a Volkswagen-konszern problémás tagjává vált az Audi - részletek >>

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nyugdíjaskodni egy tengerjáró hajón? Azt meg hogyan?

Nyugdíjaskodni egy tengerjáró hajón? Azt meg hogyan?

Az amerikai nyugdíjasok élete annyira drága, hogy azzal az erővel már egy óceánjáró sétahajón is tudnak kabint bérelni hosszú távra. Legalábbis a statisztikák és a hajótársaságok ezt sugallják. Van, ahol pedig alkudni lehet az árból. Ám van sok buktató, az egészségbiztosítástól kezdve a kisállatok elhelyezéséig.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40826.33+0.27%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?