Hirdetés
Hirdetés

Az Ericsson Indiában terjeszkedik

2013. február 22., 11:58

Szerződést kötött a Reliance Communications Limited, India második, és a világ tizenötödik legnagyobb távközlési szolgáltatója az Ericssonnal az India északi és nyugati államaiban található vezetékes és vezeték nélküli hálózatok üzemeltetésére. Az egymilliárd dolláros megállapodás nyolc évre szól, és teljeskörű menedzselt szolgáltatások nyújtására vonatkozik.

Hirdetés

A Reliance Communications infrastruktúrája 24 ezer várost és 600 ezer falut fed le Indiában, ahol konvergens szolgáltatásokat kínálnak, köztük hang-, adat- és videoátvitelt. Az Ericsson és a Reliance Communications közötti szerződés 100 ezer km vezetékes, illetve mobil infrastruktúrára vonatkozik 11 távközlési körzetben. A szerződés értelmében az Ericsson 5 ezer alkalmazottat is átvesz.

A szerződés értelmében az Ericsson irányítja majd a napi szintű üzemeltetést a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokban egyaránt,valamint a helyszíni karbantartást, és az üzemeltetés tervezését is átveszi a Reliance Communications 2G, CDMA és 3G mobilhálózataiban. A megállapodás célja, hogy kielégítse a kommunikációs alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos gyorsan változó felhasználói igényeket a világ egyik legdinamikusabban változó távközlési piacán.

Az együttműködést meghatározott szolgáltatásiszint-megállapodások irányítják majd. Az Ericsson feladata lesz a hálózati teljesítmény, és végső soron a szolgáltatásminőség javítása, az ügyfélelégedettség és -megtartás növelése érdekében. Az Ericsson szoros együttműködésben dolgozik majd továbbá a Reliance Communications vállalattal, hogy azonosítsák az új szolgáltatások bevezetésének és a meglévő üzleti tevékenység kiterjesztésének lehetőségeit, elősegítve a hálózat teljes potenciáljának kiaknázását.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Repülőrajtot vett a lakáspiac – a vevők most bármit megvesznek?

Repülőrajtot vett a lakáspiac – a vevők most bármit megvesznek?

Az év kiugró emelkedéssel indult: a kereslet jelentősen erősödött az eladó és a kiadó lakásoknál egyaránt. A fokozódó kereslet és a lakások folyamatos drágulása azonban nem azt jelenti, hogy bármilyen ingatlant bármilyen áron lehet értékesíteni.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40818.69-0.35%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?