Hirdetés
Hirdetés

Kiosztották az idei Magyar Termék díjakat

2017. szeptember 05., 14:53

Negyvenhat termékcsoportban ötvennégy cég hatvannégy terméke, szolgáltatása kapta meg az idén a Magyar Termék Nagydíjelismeréseit.

A díjakat, különdíjakat kedden adták át az Országházban, a Magyar Gazdaság Ünnepén. A 2017-ben kitüntetettek 61 százaléka először pályázott, az új pályázók között megjelentek a szellemi szabad foglalkozású művészek, szolgáltatók, a díjazottak 9,3 százaléka határon túlról érkezett. Az ideivel együtt eddig 673 Magyar Termék Nagydíjat ítéltek oda.

Klímabarát termék nívódíjat a Lafarge Cement Magyarország Kft. pályázata érdemelte ki. Innovációért nívódíjban részesült a Prolan Irányítástechnikai Zrt. komplex vasúti forgalom és üzemirányító központ pályázata. Informatikai nívódíjat kapott a Klub Rekreáció Kft.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nem félünk, pedig kéne? Nagy pofon lehet a vége, ha elbízzuk magunkat

Nem félünk, pedig kéne? Nagy pofon lehet a vége, ha elbízzuk magunkat

Az előző negyedévhez képest egyes szegmensekben kis mértékben mérséklődtek a különbségek a munkavállalói bizalom terén novemberben, ugyanakkor továbbra is magas, csaknem 70 pontos értéket vett fel az index - derül ki a BNP Paribas Cardif biztosító és a Medián legfrissebb közös novemberi munkaerőpiaci kutatásából. Csakhogy így folyamatosan csökken a dolgozók motivációja is.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38240.09-1.05%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?