Hirdetés
Hirdetés

Magyar cég nyerheti az üzleti élet Oscar-díját

2012. október 16., 13:00

A Dollhouse Táncstúdió egyedüli magyar vállalatként a világ legjobb hat cége közé jutott a 2012-es Stevie Awards for Women in Business nemzetközi üzleti versenyen Az év vállalata kategóriában.

A Stevie Awardsra, a világ egyik legelismertebb üzleti díjára, idén több mint 1200 cég küldte be pályázatát 90 kategóriában, például az Év vezérigazgatója, az Év vállalkozója, Az év vállalata vagy az Év kommunikációs kampánya kategóriákban. A döntősök több mint 130 nemzetközi szakember előzetes bírálata alapján kerültek be a legjobbak közé a világ több pontjáról.

Díjat érdemlő ötlet. Fotó: Dollhouse
Díjat érdemlő ötlet
Fotó: Dollhouse

 

Hirdetés

Az idén 9. születésnapját ünneplő Dollhouse az egyetlen nem amerikai vállalat, akinek esélye van arra, hogy november 9-én a New York-i díjátadó gálán az Év vállalata legyen.

Michael Gallagher, a Stevie Awards megalapítója és tulajdonosa nyilatkozatában elmondta, izgatott az idei díjátadó miatt - „A bírák szerint az idei nevezők a legjobb és leginspirálóbb vállalkozások, akik valaha is jelentkeztek a versenyre. Kíváncsian várom végső döntésüket, kit választanak a legjobbnak.”

Pirner Alma, a Dollhouse Táncstúdiók tulajdonosa és csapata bízik a sikerben, hiszen a döntőbe jutás bizonyította, hogy ez egy olyan egyedülálló vállalat, ami a világpiacon is bátran megállja helyét üzleti szempontból is.

Pirner Alma hozta be és honosította meg Magyarországon a rúdtáncot és rúdfitneszt 10 évvel ezelőtt, és nyitotta meg hazánk legelső rúdtánc stúdióját. Jelenleg 3 saját tulajdonú, és 2 franchise Stúdióval rendelkezik.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Elképesztő mennyibe került az Orbán-kormánynak egy új sportoló

Elképesztő mennyibe került az Orbán-kormánynak egy új sportoló

Ha már a kormány az egyes nyilatkozatai szerint inkább mennyiségben méri a TAO-támogatások eredményességét, akkor érdemes megnézni, vajon egy új sportoló mennyibe is került az államnak. Vagy az adófizetőknek.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Advertisement

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX44182.07+0.24%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?