Hirdetés
Hirdetés

Milyen szerver hoszting szolgáltatás érhető el a Rackhost kínálatában?

2019. május 12., 14:35

Kinek lehet valóban hasznos a szerverhoszting szolgáltatás? Leginkább azoknak a természetes személyeknek vagy vállalkozásoknak, akiknél kiemelt és abszolút elsődleges rangú feltétel az, hogy az adataikat mindenképpen biztonságban és szakértői kezekben tudhassák.

A Rackhost-nál felismerve ezeket az ügyféligényeket, többféle csomagban is megoldást kínálnak szerverhoszting tekintetében. Az elérhető és választható csomagok egy meglehetősen széles skála minden pontján képesek kiszolgálni az igényeket.

Rövid bejegyzésünkben azt fogjuk tehát megmutatni, hogy egész pontosan milyen szerver hoszting szolgáltatás érhető el a Rackhost kínálatában.

Hirdetés

Miért érdemes pont a Rackhost.hu-nál szervert üzemeltetni?

Az egyik legfontosabb és elsődleges érv a biztonság. A cég szerverterme biztonsági kamerákkal van felszerelve, emellett tűz és villámcsapás biztos. Egy 24 órás portaszolgálattal ellátott épületben helyezkedik el, ahol konstans 22 ± 0.5 °C a hőmérséklet, ezen felül a por- és páramentes környezet is biztosított.

A zavartalan működés biztosítását egy állandó jelleggel felkereshető technikai ügyelet látja el, szükség esetén pedig a szerverekhez kiemelt rendszergazdai támogatás is kérhető.

A Rackhost saját szerverterme kapcsolódik a hazai internetes gerinchálózathoz is, ennek köszönhetően megbízható sávszélességet képes biztosítani bármelyik szerver hoszting csomaghoz.

Az igénybe vett szerver hoszting szolgáltatás mellé korlátlan adatforgalom jár, emellett pedig a minimum 99,9%-os rendelkezésre állás is garantált. Maga a szolgáltatás díja egyszerű módon, egy e-mailben küldött E-számla kézhezvételét követően átutalással egyenlíthető ki.

Választható szerver hoszting csomagok

A legalacsonyabb kategória a Hosting 0, amely mellé nincs IP cím és hálózati kapcsolat. A havidíja 15 000 forint.

A Hosting 100 csomag mellé 1 db IP cím, 50 Mbps / 2 Mbps sávszélesség, illetve 100 Mbps hálózati kapcsolat jár, havonta 20 000 forintnyi díjért cserébe. Havonta 80 000 forintos díja van a Hosting 500 csomagnak, mely tartalmaz 4 db IP címet, 150 Mbps / 3 Mbps sávszélességet, valamint 500 Mbps hálózati kapcsolatot.

A legmagasabb kategória a Hosting 1000, 8 db IP címmel, 300 Mbps / 5 Mbps sávszélességgel és 1000 Mbps hálózati kapcsolattal, 130 000 forintos havidíjjal.

Gyakori kérdések és válaszok

A szervert bevinni hétköznapokon munkaidőben, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően lehet. A szerver karbantartására a hét bármelyik napján, szintén egyeztetett időpont alapján van lehetőség.

A kiegészítő szolgáltatások keretei között redundáns tápegység is igénybe vehető 5000 forintos havidíj mellett. Elhelyezés kapcsán pedig az alapvető polcos és rack-szekrényes elhelyezés mellett egyedi megoldások is választhatók. Bármilyen egyedi megoldás iránti kérelmet az ügyfélszolgálaton lehet jelezni.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Hidegháború jöhet a hazai IT-fronton

Hidegháború jöhet a hazai IT-fronton

Információink szerint kódolva volt a rendszerben, hogy a Microsoft Magyarország nem hosszabbít szerződést a T-Systems-szel, ez a nemzetközi gyakorlatnak teljesen megfelelő döntés volt. Míg egyik informátorunk úgy látja, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy hamarosan a 4iG lesz a tulajdonos, addig egy másik, informatikai fronton otthonosan mozgó forrásunk úgy gondolja, hogy egyértelműen emiatt született a döntés.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX0.000%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?