Hirdetés
Hirdetés

Az ötlet nem elég - mi kell egy vállalkozáshoz?

2014. június 12., 19:30

Ötlettel tele van a padlás, most már az a kérdés, hogy melyikből lehet vállalkozás. Spaller Endre, a Nemzeti Innovációs Hivatal elnöke szerint a régión belül Magyarország nem áll olyan rosszul, ami az innovációt illeti, bár van még hová fejlődni. Az adórendszer például az elnök szerint óvatosan fog változni a jövőben, talán ez is segít valamit. Videóinterjú

Az európai uniós tagállamok átlagát meg sem közelíti az az összeg, amit Magyarország innovációra költ. Csak akkor jut erre több pénz, ha tartós lesz a gazdasági növekedés - mondta a Privátbankár.hu-nak Spaller Endre, a Nemzeti Innovációs Hivatal elnöke a Privátbankár.hu Versenyképesség 2014 konferenciáján. Most az a cél, hogy 2020-ra Magyarország legyen a régió startup központja, ehhez 1000 új innovatív vállalatnak kellene létrejönnie. Hogyan?

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Egy rejtett sztori: Csúcson van, amit mindenki ekéz

Egy rejtett sztori: Csúcson van, amit mindenki ekéz

Te is használod. A jegybankelnök, az alsóház, a felsőház, valamint az ország elnöke is ekézi, mégis emelkedik, mi az? Hát a Facebook részvénye. Elképesztő módon annak ellenére ért éves csúcspontra, hogy úgy nagyjából mindenki utálja.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40725.40+0.06%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?