Hirdetés
Hirdetés

Tökéletes és személyre szabott webáruház Önnek

2019. április 22., 09:28

A sikeres internetes értékesítés kulcsa a minden szempontból megfelelő webáruház. Egy jól működő, esztétikailag is kifogástalan, könnyen kezelhető felülettel számos megrendelésre tehet szert az ország bármely területéről. (x)

Ennek megvalósításában segítenek Önnek az olcso-weblap-keszites.hu munkatársai, és hogy vállalkozása még sikeresebb lehessen az online csatornának köszönhetően. Profi szakembereik készséggel állnak rendelkezésére, álmait ráadásul rendkívül kedvező árakon valósítják meg Önnek. Az általuk készített webáruházak mindegyike modern, designos megjelenésű, valamint a felületük magyar nyelvű, és bárki által könnyen kezelhető.

Ezenkívül garantálják Önnek az alábbi előnyöket is:

Hirdetés
 • több választható pénznem alkalmazása
 • akciós, új vagy kiemelt termékek bemutatásának lehetősége
 • képgaléria létrehozása a termékek számára
 • különböző fizetési módok beállításának lehetősége
 • keresőoptimalizált rendszer
 • vásárlók számára értékelési rendszer kiépítése (írásos és csillagos rendszerben is)
 • szerkeszthető tartalmak (új termékek felvitelének vagy régiek törlésének lehetősége)
 • opció kuponok alkalmazására
 • felhasználóbarát kezelőfelület.

Az általuk létrehozott webáruház kezelésének bemutatásában természetesen igény esetén szívesen segítenek. Személyre szabott kedvező ajánlataik most csak Önre várnak! Minden csomag mellé tárhely és domain nevet is biztosítanak térítés nélkül, vállalva a teljes ügyintézést.

Alapszolgáltatásaikon túl most extra lehetőségeket és ajándékokat is kínálnak Önnek! Ugyanis most minden megrendelés mellé akár 30 000 Ft értékű ajándékkal kedveskednek ügyfeleiknek. Új webáruház igénylése esetén vagy már működő felülete megújítása mellé igény szerint, ingyenesen beállítanak önnek extra szolgáltatásaik közül akár kettőt is, amelyet ráadásul Ön határozhat meg, hogy melyek legyenek azok.

További akció keretén belül most igen kedvező áron, csupán 15 000 Ft-ért biztosítják a Google Ads (korábbi nevén Adwords) hirdetési kampány elkészítését, amely a megvalósításon túl tartalmazza a beállítás, 1 hetes tesztelés és finomítás lehetőségét is. Végül, de nem utolsósorban pedig minden új Google Adwords fiók mellé ajándék 15 000 Ft értékű hirdetési kupont biztosítanak Önnek a Google-től.

Keresse fel a céget, és engedje, hogy egyedi elképzeléseit megvalósítva létrehozzák Önnek a minden igényt kielégítő webáruházát, ráadásul mindezt rendkívül kedvezményes áron!

(x)

Címlapon

Hidegháború jöhet a hazai IT-fronton

Hidegháború jöhet a hazai IT-fronton

Információink szerint kódolva volt a rendszerben, hogy a Microsoft Magyarország nem hosszabbít szerződést a T-Systems-szel, ez a nemzetközi gyakorlatnak teljesen megfelelő döntés volt. Míg egyik informátorunk úgy látja, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy hamarosan a 4iG lesz a tulajdonos, addig egy másik, informatikai fronton otthonosan mozgó forrásunk úgy gondolja, hogy egyértelműen emiatt született a döntés.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

 • BUX0.000%
  DAX9823.5-2.77%
  EUR/HUF311.610%
  EUR/USD1.08340%
  Arany1118.150%

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?