• KKV finanszírozás 2018

 • KKV finanszírozás 2018 - Fábián Gergely

 • KKV finanszírozás 2018 - Garamvölgyi Balázs

 • KKV finanszírozás 2018 - Dr. Csuhaj V. Imre

 • KKV finanszírozás 2018 - Szepesi Balázs

 • KKV finanszírozás 2018 - dr.Takács Diána

 • KKV finanszírozás 2018 - Dr. Búza Éva

 • KKV finanszírozás 2018 - Kerekasztal beszélgetés

 • KKV finanszírozás 2018 - Vitkovics Péter

 • KKV finanszírozás 2018 - Kerekasztal beszélgetés

 • KKV finanszírozás 2018 - Jutasi Zoltán

 • KKV finanszírozás 2018 - Endrődi András

 • KKV finanszírozás 2018 - Kerekasztal beszélgetés

Boross Dávid
CEO-ügyvezető, Oázis kertészet

Az Oázis Kertészet tulajdonos-ügyvezető igazgatója, a Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Egyesület (FBN-H) társelnöke.
A 38 éves cégvezető közgazdasági tanulmányai után rögtön szerepet vállalt a szülei által alapított Oázis Kertészetben. Ötlete nyomán jött létre Magyarország első kertészeti-tematikus üzletlánca, mely mára a nemzetközi üzletláncok szintjére emelte a családi vállalkozást. Jelenleg testvéreivel, édesanyjával együtt tulajdonolja és vezeti a vállalatot. Az elmúlt években a családi vállalatok menedzsmentje szakterületen is szerepet vállalt, a nemzetközi hátterű FBN-H segítségével hozza haza a családi tulajdonban lévő vállalatok generációváltási tapasztalatait.

Dr. Búza ÉvaVezérigazgató, Garantiqa Hitelgaracia Zrt.

Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végzett,
jogi szakvizsgát tett.
Jelenleg a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. Igazgatóságának tagja, a  
Garantiqa Hitelgarancia Zrt. vezérigazgatója.

Dr. Csuhaj V. ImreElnök-vezérigazgató, Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt.

2011-es indulása óta irányítja a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. tőkeprogramjainak megvalósítását és előkészítését.  Emellett a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Kuratóriumának elnöki, a PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. Befektetési Bizottságának elnöki, illetve a Start Garancia Zrt. Igazgatóságának elnöki posztját is betölti. Magyarország legnagyobb kisvállalati tőkebefektetői track recordjával rendelkezik, több mint 200 ügylettel. Vállalkozásfinanszírozási és pénzügyi intézményi tapasztalatait a privatizációban, a Magyar Fejlesztési Bankban, a Regionális Fejlesztési Holdingnál és a Beszállítói Befektető Zrt.-nél vezető munkatársként szerezte. 1985-ben gazdaságszociológiából doktorált, ökonometriai egyetemi képzettség birtokában.

Endrődi AndrásÜgyvezető Igazgató, Concorde MB Partners Kft.

Endrődi András 2017-ban csatlakozott a Concorde MB Partners csapatához, korábban a McKinsey & Company budapesti irodájának volt szenior projektvezetője.
Széleskörű nemzetközi tanácsadói tapasztalatot szerzett az elmúlt 9 évben stratégia alkotás és működési hatékonyság javítási projektek terén főként a pénzügyi és energetikai szektorokban.
Diplomáit a Budapesti Corvinus Egyetemen, illetve a szingapúri INSEAD-on szerezte.

Garamvölgyi BalázsVezérigazgató, MFB Invest

Garamvölgyi Balázs 1998-ban végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Banki pályafutását a CIB Banknál kezdte nagyvállalati finanszírozás területén, majd több kereskedelmi bankban különböző vállalatfinanszírozási területeket vezetett közel 10 éven át. 2010-ben lépett be a MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt.-hez, ahol az üzleti tevékenység koordinálásáért és bővítéséért, illetve az ehhez kapcsolódó termékértékesítés- és fejlesztés területekért volt felelős, mint üzleti vezérigazgató-helyettes, majd 2013-tól az MV Zrt. vezérigazgatójának nevezték ki. Az MFB Pontok kialakítása idején a B3 Takarék Szövetkezet stratégiai és EU Projekt igazgatójaként volt felelős. 2017-től a kecskeméti székhelyű Városi Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, amely cég Kecskemét 25 milliárd Ft összegű városi alapját kezeli. Jelenleg az MFB Invest Zrt. vezérigazgatója.  Tárgyalási szinten beszél angolul és németül.

Gyaraki AndrásHR vezető, Regio Játékkereskedelmi Kft.

33 éves kétgyermekes hívő keresztyén családapa vagyok. A REGIO Játékkereskedelmi Kft. több mint 25 éves múltú családi vállalkozásunk, melyen keresztül piacvezetőként segítjük játékokkal a gyerekek fejlődését. Jelenleg HR vezetőként támogatom cégünket, és a tulajdonosi szintű döntésekben is részt vállalok.

Hegyi ÁdámÜgyvezető, Primare Partners

Hegyi Ádám a PRIMARE Partners ügyvezetője. 21 éves befektetési banki tapasztalattal rendelkezik, fő profilját a vállalatfelvásárlások, vállalatértékesítések és tőkepiaci tranzakciók végrehajtása és az ezekkel összefüggő tanácsadás jelenti. Eddig hozzávetőlegesen 100 ügyletet vezetett sikeresen Magyarországon és a környező országokban. Rendszeresen tart előadásokat és kurzusokat M&A illetve tőkepiaci témákban magyar és angol nyelven. Ádám a Budapesti Értéktőzsde Kibocsátói Bizottságának elnöke és megalakulása óta tagja a Budapesti Értéktőzsde Stratégiai Tanácsadó Testületének.

Fábián Gergely Igazgató, Pénzügyi Rendszer Elemzése Igazgatóság, Magyar Nemzeti Bank

Fábián Gergely a Pénzügyi rendszer elemzéséért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatóság vezetője a Magyar Nemzeti Bankban. A Maastrichti Egyetem pénzügyi-közgazdász szak elvégzése után 2009-ben kezdett el dolgozni a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Stabilitási területén elemzőként, ahol 2012 szeptembere óta az elemzési csapatot vezeti, majd 2015 márciusától Pénzügyi rendszer elemzése igazgatóság, 2017 szeptemberétől pedig a Pénzügyi rendszer elemzéséért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatóság vezetője.

Jutasi ZoltánVezérigazgató, Navigátor Investments Zrt.

Zoltán első cégét még egyetemistaként 1995-ben alapította. Az eltelt negyed évszázadban számos vállalatfelvásárlási tranzakcióban vett részt vevőként és eladóként egyaránt. Jelenleg saját tulajdonában álló Navigator Investments irányítója, amely vevőként elsősorban a generációváltás kihívásival küzdő KKV-k számára kínál megoldást. Vállalatvezetői tapasztalatokat szerzett informatikai, logisztikai és építőipari vállalatoknál és tőzsdén jegyzett nyilvános társaságokban. Több magyar közepes és nagyvállalat válságkezelésében és reorganizációjában vett részt, többek között a KÉSZ Holdingnál és a Synergon Informatikai Nyrt-nél. Társbefektetőként részt vett a Morando Kockázati Tőkealap létrehozásában. A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem vezetés-szervezés és logisztika szakán szerzett diplomát 1997-ben.

Langhmáhr TamásCégalapító, Megakrán Zrt.

A Megakrán Zrt alapítója, elnöke. 1994-ben alapította első vállalkozását 4 év ausztriai tanulmányait követően. 2003. decemberében a növekvő piaci igények hatására megalapította az emeléstechnikára fókuszáló vállalatát a Megarkán Kft-t. Folyamatosan bővítette csapatát, de 2014-ig egyszemélyes vezetőként látta el a vállalatirányítási feladatokat. 2016-ra a vállalat az emeléstechnikai szolgáltató piac egyik meghatározó szereplője lett. Az elmúlt 3 évben tudatosan a szervezet továbbfejlesztésén dolgozott, ennek következtében 2017-re már egy felépített menedzsment kezébe adta az operatív irányítást. Jelenleg tulajdonosi és stratégiai döntéshozó valamint támogató mentor szerepét látja el a vállalat életében.

Paulovics MártonBÉT

Paulovits Márton 2016 óta tagja a Budapesti Értéktőzsde Kibocsátói Akvizíciós Igazgatóság csapatának, melyet 2017 októberétől vezet. 2011-től különböző nemzetközi tanácsadó cégeknél dolgozott. 2012-ben szerezte MSC diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem befektetés-elemző szakirányán. Szakmai fókuszterületei a potenciális tőzsdei kibocsátókkal kapcsolatos stratégia kidolgozása és végrehajtása, a jelöltek számára szakmai segítségnyújtás és tanácsadás, tőkepiaci ökoszisztéma építés és termékfejlesztés. Márton rendszeresen tart előadásokat szakmai fórumokon a tőkepiaci forrásbevonással, nyilvános tőkepiaci jelenléttel kapcsolatban.

Pulai GyörgyFőosztályvezető, MNB

Pulai György 2003-ban szerzett közgazdász diplomát az akkori Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen. 2004 óta dolgozik a Magyar Nemzeti Bankban. Több éven keresztül foglalkozott pénzügyi piacok elemzésével, likviditás- és portfóliókezeléssel. 2009–2010-ben az Európai Központi Bankban dolgozott, hazatérése óta a jegybank monetáris politikai eszköztárával foglalkozik. 2013. áprilistól a Növekedési Hitelprogram kialakítását és működtetését koordináló főosztály vezetője.

Schiller GáborSchiller Autó Család

Családi vállalkozásunk, a Schiller Autó Család 1980 óta működik, immáron három generáció közös munkájával fejlesztjük.
Jómagam 1991 óta dolgozom a cégcsoportnál, 2006-2016 között adta át nekem édesapám az irányítást. Jelenleg Opel, Toyota, 
Skoda és Fiat gépjárművek értékesítésével, szervizelésével foglalkozunk, illetve saját karambolos javító üzemmel, használt autó, bérautó és flottakezelő üzletággal rendelkezünk. Hamarosan megkezdjük új központunk építését a Váci út külső szakaszán, ami 11.000 négyzetméter alapterületével komoly kihívásokat tartogat számunkra.

Szabó SándorIgazgató, MKB Private banking

Szabó Sándor az MKB Bank Private Banking üzletágának igazgatója. Diplomáját 1997-ben szerezte a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, pénzügy szakirányon. A diplomázását követően 2006-ig különböző treasury és vállalati területeken dolgozott a K&H-ban és a Citibankban. 2006 és 2009 között befektetői kapcsolattartó volt a K&H Bank anyabankjánál, a KBC Csoportnál, Brüsszelben. 2009-től hét és fél évig vezette a K&H Bank Private Banking Igazgatóságát. 2017 első felében a Dorsum Informatikai Zrt.-nél dolgozott, ahol a wealth management támogató megoldások értékesítéséért felelt Magyarországon és a közép-európai régióban. 2017 júniusa óta vezeti az MKB Bank Private Banking Igazgatóságát.

Szepesi BalázsInnovációs és Technológiai Minisztérium

Szociológus, közgazdász, a politikatudomány doktora (PhD). A HÉTFA alapítója, ügyvezetője és stratégiai igazgatója. 1999-2000 között elemzőként dolgozott a Gazdasági Minisztériumban, majd 2003 és 2006 között a Nemzeti Fejlesztési Hivatal Elemző, Értékelő, Modellező Főosztályát vezette. 2010-2012 között a Nemzetgazdasági Minisztérium Parlamenti és Gazdaségstratégiai Államtitkárság stratégiaalkotási és elemzési tevékenységét irányította. A HÉTFA alapítója, számos a versenyképességgel, a hazai kapitalizmus működésével foglalkozó tudományos közlemény szerzője. Rendszeresen tanít a Budapesti Corvinus Egyetem szakkollégiumaiban. A Rajk László Szakkollégium állandó tanára, a Széchenyi István Szakkollégium patrónus tanára.

dr.Takács DiánaDeloitte Private szenior tanácsadója

Dr. Takács Diána a Deloitte Private szenior tanácsadója. Adójogászként a családi vállalkozások és tehetős magánszemélyek vagyonának tervezésével és jogi védelmével, valamint adójogvitákkal foglalkozik. A Deloitte magánügyfelek specifikus kérdéseivel foglalkozó csoportjában széleskörű tapasztalatokat szerzett az üzleti élet meghatározó szereplőinek nyújtott adó- és jogi tanácsadás, valamint az adóhatósággal kapcsolatos jogviták során. Diána kiemelt területként foglalkozik házassági vagyonjogi és öröklési jogi kérdésekkel, bizalmi vagyonkezeléssel.

Tóth JózsefTranzakciós igazgató, Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt., Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként 2006-ban, több mint 10 éves befektetési tapasztalattal rendelkezik a hazai PE/VC piacon. Szakmai pályafutása során számos tranzakció komplex menedzselésében vett részt, legyen szó korai vagy növekedési fázisú PE/VC befektetésről vagy akár stratégiai felvásárlásról. A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. csapatát közel két éve erősíti, 2018 áprilisától a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap tranzakciós igazgatója. 2006-2009 között az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt-nél és az MFB Invest Zrt-nél dolgozott projekt menedzserként. 2009-2011 között a japán SBI Holdings többségi és a Magyar Fejlesztési Bank kisebbségi tulajdonlásával létrejött 100 millió EUR méretű SBI European Fund alapkezelő cégénél, az Elan SBI Capital Partners Zrt-nél volt befektetés elemző. 2011-2016 között a Docler Investments Kft. senior befektetési elemzője volt.

Varga MiklósCorporate finance tanácsadó

Jelenleg az MKB Tőkepiaci és Tranzakciós Tanácsadási Igazgatóságának vezető szaktanácsadója, korábban a PricewaterhouseCoopers, majd az Equilor szakértője. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik M&A megbízások, nyilvános tőkepiaci ügyletek, projekt finanszírozási és tőkebevonási tranzakciók, üzletértékelések, pénzügyi modellezés/üzleti tervezés és vállalati átvilágítás terén.

Vitkovics PéterIgazgatósági tag, Megakrán Zrt.

Vitkovics Péter változásmenedzser, vállalati tanácsadó
Közel 20 éve dolgozik vezetőként a KKV szektorban. Több, mint 10 éve foglalkozik speciálisan változásmenedzseri vagy válságmenedzseri feladatokkal, vállalatok szervezeti átalakításával, vállalatfejlesztéssel. 2016. óta a Megakrán Zrt-nél stratégiai tanácsadóként irányította a vállalatfejlesztés folyamatát a szervezeti átalakítástól a tőzsdére lépésig. Óraadóként válságmenedzsmentet tanít a Zsigmond Király Egyetemen

Zsabka ZsoltElnök, Ipari Tagozat,BKIK

Zsabka Zsolt vagyok, 37 éves leszek október 2-án, Budapesten születtem és kun származású vagyok.
Közgazdászként végeztem, de rendelkezem vendéglátó közgazdász végzettséggel is.
A Diagramma cégcsoport tulajdonosa es vezérigazgatója vagyok. A cégcsoport jelenleg 17 cégből áll, ami a gazdaság több területén jelen van. Ilyenek például: építőipar-kivitelezés, könyvelés, adótanácsadás, munkaerő-kölcsönzés, kereskedelem, de rendelkezünk saját szállodával is. Jelenleg 4 országban van jelen a cégcsoport.
A jelenleg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara  Ipar tagozatának elnöke és a New York-i Amerikai Magyar kereskedelmi kamara (New York-ban van) elnökségi tagja vagyok.

Hobbim a horgászat (azon belül a bojlizás) és a vitorlázás.

Konferencia

 

Kérdése van? Keresse kollégáinkat!

 

+36 1 225 00 42

+36 30 951 6182

konferencia@privatbankar.hu

Szakmai partner