Hirdetés
Hirdetés

Felújítod a lakást? Mostantól ilyen színűre is festheted

2017. augusztus 16., 10:58

Bővült a színpaletta, egy új árnyalatot neveztek el Princeről.

A lila legújabb árnyalatát a világhírű Pantone Intézet tette fel a színskálára, az új szín a Love Symbol #2 nevet kapta. A név egyszerre utal arra a szimbólumra, amelyet Prince egy ideig fellépő névként használt, valamint arra a lila színű Yamaha zongorára, amelyet külön neki készítettek, írja a The Guardian. Prince és a lila szín gyakorlatilag elválaszthatatlan kombót alkottak a munkássága során, főszerepet kapott egyebek mellett a világhírét megalapozó 1984-es Purplem Rain albumon és az azonos című filmben is.

Ezért olyan nehéz megegyezni a nappali színéről...
Ezért olyan nehéz megegyezni a nappali színéről...

Pályafutásának négy évtizede alatt Prince több mint 100 millió albumot adott el világszerte, számos dala landolt a slágerlisták élén. 1977-ben kötött szerződést a Warner Bros kiadóval, amellyel pályafutásának legsikeresebb albumait, köztük a Purple Raint és a Sign o'the Timest adta ki. 1993-ban azonban az együttműködésük megszakadt, Prince ekkor változtatta meg a fellépő nevét egy szimbólumra, és csak 2000-től kezdte magát ismét Prince-nek nevezni. A legendás zenészt 2016 áprilisában Paisley Park-i otthonának liftjében találták holtan.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Alattomos betegség: évente 8 ezer magyar ebbe hal bele

Alattomos betegség: évente 8 ezer magyar ebbe hal bele

Nem véletlen, hogy az Európai Tüdőgyógyász Társaság 2010-et a tüdő évének nyilvánította, felhívva ezzel is a figyelmet a világszerte több százmillió embert érintő krónikus tüdőbetegségek jelentőségére, és arra, hogy bár a legtöbb tüdőbetegség gyógyítható, a megelőzés a leghatékonyabb módszer ezek kivédésére.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?