Hirdetés
Hirdetés

A Facebook válságkezelést tanulhatna a Starbuckstól

2018. április 21., 10:52

A két ikonikus cég botrányba keveredett, az egyik lassan és bizonytalanul reagált, a másik gyorsan és határozottan intézkedik.

A Facebook az adatkiszivárgási botrányra reagált meglehetősen lassan, a cég vezetője, Mark Zuckerberg csak 5 nap után szólalt meg az ügyben. A Starbucks egyik amerikai üzletében az történt, hogy két feketebőrű vendég leült anélkül, hogy rendeltek volna valamit, és várakoztak egy barátjukra. A hatóságok azonban megbilincselve eltávolították őket, miközben barátjuk megérkezett.

A Starbucks azonnal elnézést kért a téves intézkedésért, és bejelentette, hogy május 29-én bezárja egy napra összes amerikai éttermét, hogy felvilágosítást, továbbképzést tartson a dolgozóknak a cég által követő, minden embert egyenlőnek tekintő politikáról. Ez ugyan 12 millió dollárba kerül a cégnek, de úgy gondolják, bőven megéri, hogy a cég hírneve hosszútávon rendben legyen, kialakuljon az a kép, hogy az időnként óhatatlanul felmerülő, akár súlyosabb problémákat gyorsan, hatékonyan tudják kezelni.

Hirdetés

Indítsd be az évet 1,5 millió forinttal

Ne fizess feleslegesen többet a kölcsönért, csak mert nagyobb összegre lenne szükséged. Személyi kölcsön kalkulátorunkkal megtalálod a legkedvezőbb kölcsönajánlatokat! Nézzük a törlesztőrészlet nagysága alapján, mit kínálnak a bankok, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapos futamidővel: a törlesztőrészlet-alapú rangsor szerint az egyik legkedvezőbb ajánlatot a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne jelenti, hiszen itt a törlesztőrészlet havonta 30 327 forint (THM: 8,17%), és csak pár forinttal kell havonta többet fizetni a Raiffeisen Bank személyi kölcsönéért, hiszen itt 30 379 forint a törlesztőrészlet (THM: 8,97%), míg a Budapest Bank Online Prémium kölcsöne havonta 32 128 forintba kerül (THM: 10,50%), az Erste Most Extra személyi kölcsön pedig 32 606 forintos törlesztőrészlet mellett igényelhető (THM: 12,35%). További ajánlatok érdekelnek? Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és találd meg a legjobb ajánlatot!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Jön a nagy lakáspiaci fordulat Magyarországon?

Jön a nagy lakáspiaci fordulat Magyarországon?

Egy év alatt mért 7 százalékos drágulással a nyolcadik helyen áll Magyarország az Eurostat 27 ország lakásár-változását bemutató adatai alapján. A 2015 óta országos átlagban mért szűk 31 százalékos árnövekedés azonban még mindig dobogós helyet ér, viszont végre nem nőttek az árak, hanem csökkentek.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?