Hirdetés
Hirdetés

A Facebook válságkezelést tanulhatna a Starbuckstól

2018. április 21., 10:52

A két ikonikus cég botrányba keveredett, az egyik lassan és bizonytalanul reagált, a másik gyorsan és határozottan intézkedik.

A Facebook az adatkiszivárgási botrányra reagált meglehetősen lassan, a cég vezetője, Mark Zuckerberg csak 5 nap után szólalt meg az ügyben. A Starbucks egyik amerikai üzletében az történt, hogy két feketebőrű vendég leült anélkül, hogy rendeltek volna valamit, és várakoztak egy barátjukra. A hatóságok azonban megbilincselve eltávolították őket, miközben barátjuk megérkezett.

A Starbucks azonnal elnézést kért a téves intézkedésért, és bejelentette, hogy május 29-én bezárja egy napra összes amerikai éttermét, hogy felvilágosítást, továbbképzést tartson a dolgozóknak a cég által követő, minden embert egyenlőnek tekintő politikáról. Ez ugyan 12 millió dollárba kerül a cégnek, de úgy gondolják, bőven megéri, hogy a cég hírneve hosszútávon rendben legyen, kialakuljon az a kép, hogy az időnként óhatatlanul felmerülő, akár súlyosabb problémákat gyorsan, hatékonyan tudják kezelni.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mutatjuk, hol vannak a legdrágább és legolcsóbb vidéki lakások

Mutatjuk, hol vannak a legdrágább és legolcsóbb vidéki lakások

A legdrágább vidéki lakások Sopronban vannak, de Győr, Debrecen és Kecskemét árai is vetekszenek a külső pesti kerületekével. A nagy autóipari cégek fejlesztései egyértelműen növelik a lakások értékét: Kecskeméten kétszeresére nőttek az árak hét év alatt, a debreceni lakásárakat pedig a BMW-beruházás húzza majd.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?