Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: egészen fura dolgot művelt Merkel egy teniszlabdával

2019. május 14., 16:10
Cimkék
Angela Merkel

Lebegtette. Vagy valami hasonló.

German Chancellor Angela Merkel experiments with a hair dryer and a tennis ball as she visits the youth university in Wuppertal, Germany, 13 May 2019. EPA/FRIEDEMANN VOGEL
EPA/FRIEDEMANN VOGEL

A hajszárító segítségével végzett performansz hétfőn történt Wuppertalban, az úgynevezett Junior Egyetemen - ez egy olyan magán-tanintézmény, amely a gyerekek és fiatalok kutatószellemét kívánja fejleszteni.

A híradásokból az nem derült ki, hogy pontosan mi volt a kísérlet célja, de ha a Kedves Olvasóknak van ötletük, kérjük, kommentben írják meg!

Hirdetés

UPDATE:

Az EPA jelentésében a tennis ball (teniszlabda) kifejezés szerepel, néhány Olvasónk viszont ping-pong labdára gyanakszik - nem teljesen alaptalanul, hiszen a gömb alakú tárgy valóban kisebbnek tűnik egy átlagos teniszlabdánál. A világpolitikát megmozgató kérdés eldöntését Önökre bízzuk!

Cetelem MKB Cib További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Diana kiütötte Gotovina tábornokot

Diana kiütötte Gotovina tábornokot

A háború mindig jó téma a filmművészetben. A 66. Pólai Filmfesztiválon is két háborús film versengett egymással. Az egyik tízezer szerb gyermek megmentéséről szólt, a másik pedig több mint kétmillió euróba került. Az utóbbiból Ante Gotovina tábornok köszönt vissza. Ennek ellenére nem a horvátok többsége által nemzeti hősként tisztelt tábornok nyert. Sőt: a Tábornok című film egyetlen fődíjat sem vitt el.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?