Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: elképesztő csókot kapott Theresa May

2019. április 04., 11:58

A konzervatív brit kormányfő és a Munkáspárt vezérének közeledése a Daily Telegraph karikaturistáját is megihlette.

A Trend FM elhozza Hollandiából Marco van den Akkert, a felhő-korszak utazó nagykövetét, aki rendhagyó módon mutatja be világszerte a cloud megoldások jelenét és jövőjét.
Részletek: konferencia.trendfm.hu >>

Forrás: Bob/Daily Telegraph
Forrás: Bob/Daily Telegraph (printscreen)

A szerző ráadásul Theresa May sokat hangoztatott mondását, a Brexit means Brexitet (a Brexit Brexitet jelent) adta az alkotás címéül.

A brit kormányfő azért spanol Jeremy Corbynnal, mert szüksége van a munkáspárti szavazatokra az EU-val kötött kilépési megállapodás elfogadásához. A brit jobboldali lap egyenesen azt állítja, hogy May elárulta a konzervatívokat. (Háttéranyagunk a témában: Baloldali fordulatra készül May, fellázadtak a konzervatívok.)

Hirdetés

Tegnap amúgy is extra izgalmas nap volt a brit parlament alsóházában: a képviselők egyetlen vokssal, 313:312 arányban szavazták meg a Brexit további halasztását. Ami még nem jelenti azt, hogy valóban kitolódik a Brexit – ehhez ugyanis Brüsszel feltételének teljesítése, azaz a háromszor már elutasított kilépési megállapodás elfogadása is szükséges.

A teleregény tehát folytatódik.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a Budapest Bank Online Prémium kölcsönének törlesztőrészlete 60 596 forint, a THM 7,90 százalék. A CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 62 130 forintos törlesztőrészlettel és 9,74 százalékos THM-mel érhetjük el. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nem lehet Rogánt megkerülni az informatikai beszerzéseknél sem

Nem lehet Rogánt megkerülni az informatikai beszerzéseknél sem

A kormányzati beszerzések központosításának újabb fejezete érkezett el a csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent rendeletnek köszönhetően.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Az Európai Parlament megszavazta az óraátállítás eltörlését. Ön szerint a téli vagy a nyári időszámítás maradjon érvényben Magyarországon 2021-től?