Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: ez a rövidgatyás férfi lehet az új brit kormányfő

Wéber Balázs, 2019. március 25., 16:00

Michael Gove most épp fut, de ha majd megáll, akár miniszterelnök is lehet belőle.

Britain's Environment Secretary Michael Gove runs in London, Britain, 25 March 2019. Gove was named as a potential Caretaker in media reports of a possible cabinet coup. But he told reporters he wanted to fully support Theresa May. He said, it is 'not the time to change the captain of the ship'. EPA/NEIL HALL
EPA/NEIL HALL

A környezetvédelmi, élelmiszerügyi és vidékfejlesztési miniszterből azután lett nem hivatalos kormányfőjelölt, hogy a jelenlegi főnököt, Theresa Mayt állítólag nagyon fúrja saját kormánya, és az Egyesült Királyság amúgy is az anarchia szélén áll.

Az albioni Forrest Gump egyelőre nem izgulta túl a dolgot, és rendületlenül rója a köröket London utcáin zöldesszürke gatyójában.

Hirdetés

Innen Budapestről mit is üzenhetnénk neki mást, minthogy fuss, Miki, fuss!

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a Budapest Bank Online Prémium kölcsönének törlesztőrészlete 60 596 forint, a THM 7,90 százalék. A CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 62 130 forintos törlesztőrészlettel és 9,74 százalékos THM-mel érhetjük el. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Több mint 100 nyelven kell cenzúrázni a Facebookot

Több mint 100 nyelven kell cenzúrázni a Facebookot

Miután a Facebook lassan kiterjed a világ minden szegletébe, és az összes létező nyelven kommunikálnak rajta, a cég nincs könnyű helyzetben, amikor mindenhol oda kell figyelnie, hogy a gyűlöletbeszédet és egyéb nemkívánatos tartalmat kontrollálja, ráadásul úgy, hogy ne tűnjön zavaró cenzornak.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Az Európai Parlament megszavazta az óraátállítás eltörlését. Ön szerint a téli vagy a nyári időszámítás maradjon érvényben Magyarországon 2021-től?