Advertisement
Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: ilyen különös fotót már rég láttunk Orbán Viktorról

Wéber Balázs, 2019. október 12., 10:35

A magyar miniszterelnök tekintetét az EPA fotósa kapta el, amikor a kormányfő megérkezett a francia elnöki palotába.

Hungarian Prime Minister Victor Orban arrives at the Elysee Palace for a meeting with French President Emmanuel Macron (unseen) in Paris, France, 11 October 2019. EPA/IAN LANGSDON
EPA/IAN LANGSDON

A kép annyiban mindenképp eltér a megszokottól, hogy közel hozza a kormányfőt, aki szemtől szembe kerül a nézővel. A szokásos távolságtartásnak nyoma sincs – talán ezért is tűnik Orbán Viktor másnak a megszokottnál.

French President Emmanuel Macron (L) greets Hungarian Prime Minister Victor Orban (R) as he arrives at the Elysee Palace in Paris, France, 11 October 2019. EPA/IAN LANGSDON
EPA/IAN LANGSDON

Emmanuel Macron munkaebéden látta vendégül a magyar kormányfőt tegnap délután. A találkozón  szó volt a többi közt a bevándorlásról és uniós ügyekről.

Hirdetés

Macron és Orbán viszonya korábban enyhén szólva sem volt felhőtlen – lásd migráció kérdése –, idén nyáron azonban hirtelen egy táborba kerültek: kvázi közösen buktatták meg az Európai Néppárt csúcsjelöltjét, Manfred Webert, és közösen emelték az Európai Bizottság elnöki székébe Ursula von der Leyent.

Hogy ennek hátterében mi állt, arról ebben a videókommentárunkban volt szó.

Von der Leyen beiktatása azonban minden jel szerint csúszni fog, és egyelőre még az is bizonytalan, hogy ki lesz az új magyar uniós biztos.

A brüsszeli bokszmeccsről szóló kommentárunkat itt tekintheti meg:

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Dark weben árult jelszavak, akadozó játékok – döcögve indul a nagy streaming-forradalom

Dark weben árult jelszavak, akadozó játékok – döcögve indul a nagy streaming-forradalom

Esnek a tőzsdék, köztük a BUX index is, és megint gyengébb a forint. Több cég indított streaming szolgáltatást, így online televíziót vagy játékplatformot az utóbbi hetekben, de eddig mindegyikkel van valami baj. A forradalom akadozva indul, ahogyan az animációk vagy filmek megjelenítése is.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?