Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: kancellárokkal pacsizott Orbán Viktor

Wéber Balázs, 2018. december 15., 10:00

A magyar kormányfő, a német kancellár és az osztrák kancellár hármasban is dumcsizott egymással a brüsszeli EU-csúcs egyik ülése előtt.

German Federal Chancellor Angela Merkel (C), Hungarian Prime Minister Viktor Orban (L) and Austrian Chancellor Sebastian Kurz (R) attend the European Council in Brussels, Belgium, 14 December 2018. At the second day of the summit of EU leader the meeting will focus on the conclusions on the Single Market, climate change, migration, disinformation, the fight against racism and xenophobia, and citizens' consultations. EPA/STEPHANIE LECOCQ
Orbán Viktor, Angela Merkel és Sebastian Kurz triója. EPA/STEPHANIE LECOCQ

Az uniós állam- és kormányfők tegnap véget ért csúcstalálkozója után Orbán Viktor amúgy megint a migránsveszéllyel riogatott, na meg azzal, hogy "hamarosan európai választások lesznek, és vége lesz a dalnak".

Cserében Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság olykor mozgáskoordinációs problémákkal küzdő főnöke kvázi álhírgyárosnak nevezte a magyar kormányfőt - azaz megvolt a szokásos cirkusz,  mindenki hozta a formáját.

És akkor Theresa May birodalmi hisztijéről még nem is beszéltünk.

Hirdetés

Cetelem MKB Cib További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A nap befektetési sztorija: havi csúcson az olajár

A nap befektetési sztorija: havi csúcson az olajár

Ami mögött egyértelműen az Egyesült Államok és Irán közötti feszültség áll. Ezzel magyarázható, hogy észak-amerikai könnyűolaj (WTI) hordója több mint 3 százalékkal drágulva immár a 60 dolláros szintet közelíti, míg a Brent típusúé 2,6 százalékos szárnyalást követően a 67 dolláros szintet ostromolja. Ezek egy hónapja nem látott magasságok.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?